VIP OTKRIVA Šabanova porodica ne sme da kroči u Krčedin, Goca u velikoj PANICI! Evo i zašto...

Najnoviji broj VIP magazina donosi ekskluzivne priče koje poznati žele da sakriju.

 

Naslovna Alo! VIP, 27. februar
Naslovna Alo! VIP, 27. februar, Foto: Alo!

 

Nakon šoka zbog gubitka najvoljenijeg, porodicu tragično nastradalog Šabana Šaulića tek očekuje bolan susret sa mestom i stvarima koji su značili čitav njegov život. Kako smo saznali, Goca i deca će ovih dana morati da odu do pevačeve „oaze mira“, kako je nazivao svoj raj u Krčedinu, da preuzmu njegove stvari, da izvuku čamac iz vode, da provere struju, vodu i sve ono što je on sam radio gotovo svakodnevno.

 

Gordana Šaulić
Gordana Šaulić, Foto: E-stock

- Budući da je Šaban u kući u Krčedinu provodio gotovo osam meseci godišnje, da je tamo živeo, spavao, odatle išao na nastupe i tamo se svaki put vraćao, svaki milimetar tog imanja miriše na njega. Pevač je tokom života vodio računa i o tome da se tokom zimskih meseci ne zalede vodovodne cevi, da usled plime i oseke čamac ne ostane na suvom, da ukoliko nestane struje uključi agregat. jer su zamrzivači puni riba koje je upecao - ispričao je za „VIP “ blizak pevačev prijatelj koji je živeo sa njim u Krčedinu, a šta sve mora da uradi njegova udovica Gordana pročitajte u novom VIP magazinu.

Zoki Šumadinac
Zoki Šumadinac, Foto: Alo/ Jošida Masanori

Pevač Zoki Šumadinac za VIP je otkrio kako je uplovio u muzičke vode, zašto je radio u apoteci, kao i kako su ga prihvatile kolege sa estrade.

Amel Ćurić
Amel Ćurić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Pevač Amel Ćurić bez dlake na jeziku progovorio je o zabranjenim temama.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ne popustite ni šta zvezde kažu o oporavku voditeljke Dee Đurđević, i zbog čega joj se desila ova strašna nezgoda.

Šta su poznati radili prethodne nedelje daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 27. februara, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi