Žabac se razvodi i priznaje: "Ženi sam ostavio kuću i stan, vraćam se da se oženim Milijanom!"

O.Konatar | vip 2020-01-22 16:05:16 2020-01-22 16:05:16

Opleo po bivšem suparniku!

Screenshot Happy

Kada je Milijana Božić prevarila svog 53 godine starijeg supruga Milojka Božića, niko nije ni slutio da će između nje i njenog znatno starijeg ljubavnika Nemanje Stamatovića Žapca veza početi ozbiljno da se razvija.

Ipak, upravo to se desilo, a Žabac u razgovoru za „Alo!“ otkriva da će se vratiti u rijaliti iz kojeg je izbačen, kako bi ohrabrio Milijanu da se razvede i konačno se oženio njome.

- Vraćam se u „Parove“ da nastavim ono što sam počeo. Ne moram da objašnjavam koliko nedostajem Milijani jer svakog dana priča o meni, vidi se da pati i da se ne snalazi otkako nisam tu. Malo je reći da je Milojko uopšte ne zanima i pitanje je vremena kada će i njemu to postati jasno. Slušao sam je kada je rekla da sam ja jedini sa kojim želi da bude i za kog želi da se uda i zabolelo me je što nisam pored nje, ali i to će se brzo promeniti - kaže bivši učesnik "Parova" i ističe da je zbog svoje znatno mlađe devojke supruzi ostavio sve samo da bi razvod prošao što bezbolnije.

- Da bih pokazao koliko sam ozbiljan, ubrzao sam proces razvoda. Još traje, ali će sve brzo biti gotovo. Ostavio sam supruzi i kuću i stan, a naš razvod je sporazuman, bez drame, tuče i svađe. Sve sam to uradio da bih se oženio Milijanom što pre i da bi ona znala da s njom mislim ozbiljno. Iako me mnogi osuđuju, imam pravo da se zaljubim, a ja sam zaista i iskreno zaljubljen u tu devojku. S njom želim sve i izboriću se za to da budemo srećni - iskren je Stamatović koji obećava da će dragoj prirediti mnogo bolju svadbu nego što je to učinio njen aktuelni muž Milojko.

- Da li u vili „Parova“ ili napolju, do našeg venčanja će doći i tu nema nikakve sumnje. Ne samo da ćemo imati venčanje nego će naše venčanje biti od milion dolara. Naše venčanje neće moći da se poredi s njenim i Milojkovim. To njihovo bilo je smešno i nikoga nije zanimalo, tako da će moja draga konačno imati veselje kakvo zaslužuje - objašnjava Žabac kog ne plaši da bi Milojko mogao da zadrži svoju mlađanu ženu pored sebe i spreči je da se razvede.

- Iskren da budem, Milojko mi ne predstavlja suparnika. To bi baš bilo glupo. Devojka ne želi očima da ga vidi i ne može je zadržati na silu. Njemu je bolje da bude sada dobar, kad već u braku nije znao da je čuva. Ako bude dobar, možda ga i pozovemo na svadbu da iz prvog reda gleda šta je prava ljubav - zaključuje Žabac za „Alo!“.

 

Expand player
Pogledajte više