Parovi 8
Printscreen/Youtube
Parovi 8

Printscreen/Youtube

Parovi 8, Foto: Printscreen/Youtube

U vili "Parova" ponovo se dogodio incident nakon što su se učesnici ovog rijalitija posvađali za kuhinjskim stolom u trpezariji. Tom prilikom je Uroš Anđelić, unuk Ere Ojdanića, iz sve snage nasrnuo i gurnuo učesnicu Leontinu Mirković, koja je od siline pala na pod.

Incident se tu nije zaustavio, te ga je ona verbalno vređala, a potom i nastavila da se obračunava sa njim. U jednom trenutku gađala je Uroša hranom.

PROČITAJTE JOŠ:

Njihova svađa trajala je nekoliko sati, a na insistiranje drugih učesnika, Uroš Anđelić je "spustio loptu" kako bi svađi došao kraj.

Ovo nije prvi put da su se Leontina i Uroš posvađali "na krv i nož" , te su samo nekoliko dana pre toga ušli u sukob zbog upaljača. Produkcija je tada reagovala i poslala obezbeđenje kako bi sprečila fizički sukob.

Parovi 8

Printscreen/Youtube

Parovi 8, Foto: Printscreen/Youtube

I ovo je samo jedna od uznemirujućih i potresnih scena koja se emituje na programima sa nacionalnom frekvencijom, a kojima građani Srbije svakodnevno prisustvuju kada upale televizor.

Njegovo ponašanje i verbalni, ali i fizički sukob, koji je nastao u pomenutoj vili ponovo je izazvao zgražavanje šire javnosti i skandalizovao građane koji navode da ovakva vrsta sadržaja u prajm-tajmu "nije normalna" i da bi za ovakvo ponašanje trebala da usledi adekvatna kazna i sankcije.

Građani na društvenim mrežama redovno iznose nezadovoljstvo zbog toga što su, kako kažu, prenatrpani vulgarnim i nasilnim sadržajem koji primarno stiže iz rijaliti programa koji se emituju u Srbiji.

Parovi 8

Printscreen/YouTube

Parovi 8, Foto: Printscreen/YouTube

U prilog tome svedoči i skandal u "Parovima" koji se dogodio pre samo dvadesetak dana. Tada je pomenuti učesnik rijalitija izazvao bes i nezadovoljstvo građana kada ga je prositutka Vida Kokić oralno zadovoljavala uživo u emisiji.

Iako je produkcija “Hepija” navela da do takvog čina nije došlo, već da je bila u pitanju samo igra učesnika, to jest, simulacija oralnog zadovoljavanja, iz REM-a su tada istakli da je postupak pokrenut i da će se u narednom periodu preciznije znati da li će televizija biti sankcionisana i na koji način.

NAJČITANIJE VESTI IZ PAROVA:

Reakcija REM-a sredinom novembra?

Članica REM-a Olivera Zekić nedavno je za "Blic" otkrila da kvorum još uvek nije održan, zbog kako je istakla, njene bolesti, te da bi takva sednica trebalo da se održi tek sredinom novembra.

Olivera Zekić

Alo!/ Dejan Briza

Olivera Zekić, Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Odloženo je za sredinu novembra, još uvek nismo imali kvorum, ja sam bila mesec i po dana bolesna i polovinom novembra ćemo odlučivati o tome. Ja sam sada u Briselu, tako da ne možemo da imamo to pre polovine novembra. Ne možemo da odlučujemo o takvim stvarima bez da nas ima šest na broju. Izjašnjavaćemo se o Hepi televiziji sredinom novembra - izjavila je tada Olivera za "Blic".

Ona je tada navela da je najveći problem u ovakvim situacijama što REM nema ovlašćenje da sam sporvede sankcije ili odredi kazne za prestupe, pa zato ovakvi sporovi obično predugo traju.

- Da li će i kada biti izrečene mere to se nikad ne zna, jer nema hitnog postupka. Ukoliko služba za nadzor i analizu utvdi da je televizija “Hepi” načinila prestup, onda se sprovode kaznene mere koje mogu biti - opomena, javno upozorenje - gde televizija treba da pročita ono što REM izrekne dva puta u prajmtajmu i jednom objavi u novinama, kao i još dve kaznene mere - izjavila je tada Olivera i dodala:

- Takođe možemo da ih pošaljemo kod sudije za prekršaje, gde obično slučaj zastari, i postoji opcija da se zabrani neki format na 24 časa do mesec dana, ali ni to nije dovoljno efektivna kazna. Dokle god se REM-u ne omogući da ima ovlašćenje u vidu direktne kazne, neće biti ni adekvatnih sankcija za prestupe medija - pročula je tada Olivera Zekić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Darka Lazića pitali za Marinu, on pričao o Ani Sević! Gagićevu ne smatra suprugom?!