Hitna pomoć
Alo!/D. Rakočević
Hitna pomoć

Alo!/D. Rakočević

Hitna pomoć, Foto: Alo!/D. Rakočević

U prvi mah je većina okupljenih za šankom, oko komšinice Zage, pomislila da je u pitanju šala, ali su ubrzo shvatili da se gledateljka Ružica Pršić na telefonskoj liniji ne šali.

- Izabela Anderson i Benjamin su mi u srcu od prvog dana, ne mogu da odvojim pogled sa ekrana – rekla je uznemireno i nastavila:

- Pratim i na televiziji i na strimu, ne propuštam ništa. Loše se osećam, jer sam u krevetu i zbog njih sam doživela infarkt, kad sam videla da su se posvađali i nisu zajedno. Deset dana sam provela u bolnici!

Pročitajte još:

 

Na komentar komšinice Zage, da se gledaoci veoma vezuju za učesnike, prate ih, glasaju za njih, dolaze u produkciju, donose im poklone, gledateljka je rekla:

Benjamin i Milica

printscreen

Benjamin i Milica, Foto: printscreen

- Kad su raskinuli veridbu, meni je bilo strašno. Nisam mogla da verujem da njih dvoje neće biti zajedno. Plakala sam, i završila u bolnici. Bila sam sama, nisam ni znala šta mi se dogodilo. Jedva sam pozvala hitnu, koja me je prevezla u bolnicu. Rekli su – infarkt! Bilo je to od prevelike uznemirenosti, uzbuđenja, razočarenja, svega - potom je gledateljka Ružica dodala:

- Toliko ih volim, da kada su se verili osećala sam se kao da se moja deca uzimaju. Volela bih svim srcem da se pomire i da opet budem i ja srećna uz njih kada ih gledam. Hoću da im poručim da se pomire, i da ne slušaju nikoga ko želi da ih razdvoji kao što je Ilijana i Bels. Previše sam uzbuđena kada mislim o njima i srce mi se slama kada ih vidim ovako razdvojene. Nadam se da će se pomiriti, jer ih gledam kao svoju decu, presrećna sam kada su i oni srećni zajedno. Najveća želja mi je da ih upoznam i neka samo slušaju svoje srce - zaključila je Ružica.

Komentari (1)

Ja

10.10.2018 21:06

Idi da se lecis, ti si slucaj za psihijatra, uzas