Nataša, Parovi
Screenshot
Nataša, Parovi

Screenshot

Foto: Screenshot

Prošle noći je u vilu "Parova" ušetala nova takmičarka i predstavila se kao Nataša. Međutim, ono što je kasnije ispričala potreslo je čitav region.

Nikšićanin Jugoslav Perović uhap­šen je pre pet godina dan na­kon što je osum­nji­čen za te­ško ubi­stvo na svi­rep na­čin 20 go­di­na mla­đe Dragane Pa­jo­vi­će. 

Nataša, Parovi

Screenshot

Nataša, Parovi, Foto: Screenshot

Pe­ro­vić je po­tom za­me­ni­ci vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­o­ca ka­zao da se ka­je i da mu je ve­o­ma žao što je ubio Natašinu sestru, sa ko­jom je, ka­ko tvr­di, bio u vi­še­go­di­šnjoj lju­bav­noj ve­zi.

– Zbog nje sam osta­vio po­ro­di­cu, a da­vao sam joj i no­vac, zbog če­ga sam imao fi­nan­sij­skih pro­ble­ma. Dra­ga­na mi je te no­ći sa­op­šti­la da vi­še ne že­li da bu­de sa mnom, a to­kom sva­đe ko­ja je na­sta­la iz­me­đu nas iz­gre­ba­la me je nok­ti­ma po li­cu. Ta­da sam do­hva­tio kabl ko­ji je slu­žio za su­še­nje ve­ša i za­da­vio je – is­pri­čao je Pe­ro­vić tu­ži­o­cu.

Nataša, Parovi

Screenshot

Foto: Screenshot

Pa­jo­vi­će­va je ubi­je­na u jed­noj od so­ba iz­nad re­sto­ra­na u Plje­vlji­ma. Na­kon što su ro­di­te­lji pri­ja­vi­li ne­sta­nak, in­spek­to­ri su pro­na­šli nje­no te­lo u so­bi ko­ju je Pe­ro­vić ra­ni­je iz­naj­mio.