Kristina I Mladen
Instagram/Printscreen
Kristina I Mladen

Instagram/Printscreen

Kristina I Mladen, Foto: Instagram/Printscreen

Naime, Mladen je sa većinom učecnika "Parova" napustio rijaliti zbog nezadovoljstva i saradnje sa produkcijom. On je pred objektivom naših kamera stao sa svojom izabranicom i govorio o svemu onome što se desilo, ali i otkrio detalje venčanja i prinove koju željno iščekuju.

Mladen je priznao zbog čega je napustio rijaliti i da mu uopste nije krivo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mladen Vuletic (@mladenvuleticdjoma)

- Desilo se sve jako spontano, krenuli smo kao grupa u produkciju da rasčistimo račune jer se niko danima od njih nije oglašavao. Mi nismo nikog napali niti je bilo potrebe za policijom, ali očigledno su se neki uplašili koji su krivi pred Bogom, pa su pozvali policiju. Mi nismo svojevoljno napustili rijalii već smo izbačeni. Kada nas je policija vratila sa saslušanja, stvari su nam bile iznete iz vile u džakovima - rekao je Mladen.

Kristina i Mladen su se upoznali u rijalitiju, pa su nam ekskluzivno otkrili detalje koje je malo ko znao o njima. Voditeljka je bila iskrena pa je priznala kada joj je Mladen zapao za oko.

- Mladen mi je bio na početku antipatičan ali kako je vreme prolazilo, tako sam ja menjala mišljenje. Sve sam bila blaža prema njemu i nekako njegov smisao za humor mi prija. Presudne su bile pesme koje je pisao, i nekako sam popustila - priča lepa voditeljka, koja je zatim otkrila kako je došlo do toga da se smuvaju i ko je dao prvi znak.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mladen Vuletic (@mladenvuleticdjoma)

- On je meni prišao na žurci koju sam vodila, i šapnuo na uho "ti se meni sviđaš". Ja nisam znala kako da reagujem jer smo svi ozvučeni, on je ipak učesnik, a ja voditelj. Samo sam mu klimnula glavom i dala do znanja da ni ja nisam ravnodušna.

Na proširenju porodice radimo, i željno iščekujemo da se desi, ali za početak idemo u Crnu Goru da upoznam njegove roditelje i ko zna možda mi se dopadne tamo pa ostanemo da živimo - rekla je Kristina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Miodrag iz Peći

02.01.2021 09:49

Pitanje za milon dolara: - nađite mi jednog Crnogorca koji u Srbiji nije domazet. A što se tiče gradića sa albanskom većinom Tuzi odakle je Mladen, Iglendža može da prodaje Mladenove lubenice, gola, kao ona "Lili Milf" iz Pančeva ili kao "Boni i Klajd" pljačkaju banke.