(VIDEO) Isplivali rani radovi Vesne Vukelić Vendi, a ovaj detalj razotkrio je misteriju vezanu za pevačicu!

Mnogi smatraju da je "progutala" rečnik, a ovo je dokaz njene elokvencije!

Vendi
Foto: Youtube/printscreen

Pevačica i voditeljka Vesna Vukelić Vendi, godinama je optuživana da je svu mudrost koju prezentuje pokupila u Vujakliji, ovo je dokaz da uvek bila ista.

Kada se devedesetih pojavila na estradi, malo ko je ostao ravnodušan na pojavu prsate crnke. Pored izgleda, Vesna je bila jedna od retkih koja je imala šta i da kaže u to nemirno vreme. Ona je sa svega dvadeset i nešto godina imala autorsku emisiju gde su joj gosti bili mnogi ljudi sa estrade.

Vendi
 Foto: Youtube/printscreen

Uporedo je snimala i pesme, kao i video kasete sa spotovima. U prilog tome da je Vendi uvek imala bogat rečnik i da je bila prilično elokventna, govori i emisija iz 1993. kada je ona bila gošća kod Borisa Bizetiča u ondašnjem talk šou ''Bebevizija''.

Mlada Vendi bila je rečita, i već tada je koristila reči koje su mnogima strane i koje mnogi ne razumeju. Kako je bila mlada i atraktivna, malo ko je obraćao pažnju na to šta ona priča, više su gledali njene bujne grudi i pune usne.

Vendi
 Foto: Youtube/printscreen

Godinama je optuživana da je čitala Vujakliju, leksikon stranih reči, te da ju je naučila napamet i ni sama ne zna šta one znače. Ovaj video je dokaz da je Vendi bila ista i pre trideset godina.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi