HAOS U "PAROVIMA" Vendi iskočile žile, a onda pljuštala kazna od 300 evra! Odmah upalo obezbeđenje i to sve zbog ove takmičarke! (VIDEO)

Pobesnela!

Vendi
Vendi, Foto: printscreen

Vesna Vukelić Vendi objašnjavala je takmičarima koliko je ona jak rijaliti igrač, jer sebi nikada nije dozvoljava da pusti suzu u tako nekom projektu. OVDE pogledajte koja takmičarka je trudna u vili "Parova"!

 

"Ja sam majstor ovog zanata. Ja sam najplaćeniji rijaliti igrač. Tako da... a ti moraš", uputila je opasku Vesni Rivas, koja je sve vreme njenog izlaganja likovala i prozivala je.

"Aha... Nisi smela tri godina... i došla si kao voditelj" govorila joj je ona.

Parovi
Parovi, Foto: printscreen

"Ja uopšte neću da tupim zube ovde! Ja sam moj rijaliti život završila. Ti si mirođija, ti nemaš svoju temu... Ja sam sertifikovani voditelj! Kao ime sam ušla u rijaliti i dalje nastavila da se gradim", objašnjavala je Vendi.

"Ona otrcava i ogovara i to je prosto osobina malograđanštine" nastavila je vidno uznemirena voditeljka, pozivajući obezbeđenje.

Vendi
Vendi, Foto: printscreen

Ona je Rivasovu prvo kaznila sa 100, zatim 200 a onda i 300 evra.

Obezbeđenje ju je izvelo iz trpezarije. Pogledajte OVDE zbog čega je Milijana dobila tužbu, a moraće veliki iznos da plati!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi