Parovi Valentina
printscreen
Parovi Valentina

printscreen

Parovi Valentina, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Razlog za njen ulazak jeste njen sada već bivši dečko koji je takođe i Ljubičin bivši, ali muž! 

 

"Preko moje drugarice sam se upoznala sa Milošem, moja drugarica se dopisivala sa njegovim drugom i svi smo izašli zajedno. Ja imam 16 godina, krenuli smo da se zabavljamo i posle par meseci smo krenuli da živimo zajedno. Živeli smo u Lazarevcu a njegovi u Vreocima, kada su se oni preselili kod nas, počelo je maltretiranje napadanje, provociranje, kada sam htela da se branim on bi me ošamario, baš kao i Ljubicu. Nikada nismo imali konkretan razlog da se posvađamo, za sve je kriv njegov otac jer ga je finansirao. Mojima se nisam žalila, prvi put kada sam otišla od njega, on me je molio da se vratim i ja sam pristala i tada sam i ostala trudna. On je mene udarao iz čista mira, opali mi šamar jer mu nisam rekla dobro jutro", rekla je Valentina.

U nastavku priče ona je otkrila kako je došlo do razlaza u vezi.

Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

"Nisam znala da se čuo sa Ljubicom dok sam ja bila trudna. Ja sam bila kod svojih roditelja, on je otišao za Lazarevac jer je navodno prva smena i sutra sam ja krenula našoj kući a on me je pozvao i rekao da ne dolazim u Lazarevac, kao i to da će mom tati doneti moje stvari", rekla je Valentina.

Parovi Ljubica Stankov

printscreen

Parovi Ljubica Stankov, Foto: printscreen

Njena maćeha ispričala je kako joj iz njenog ugla deluje čitava priča.

"Nismo mogli Valentini da objasnimo da Miloš nije za nju. Miloš je Valentinu ostavio jer mu je to otac tražio, jer za njega Valentina nije bila pogodna snajka. Onda je i rekao da to dete nije njegovo i da on nije otac, tada je Valetina bila 5. mesec. Njemu nije bilo bitno da li će dete biti živo ili mrtvo", rekla je Valentinina maćeha.

Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

Valentina, trudna bivša devojka Ljubičinog bivšeg supruga je otkrila da li se čula sa Milošem otkad su se rastali.

"Otkad smo se rastali nikada mi se posle toga više nije javio, nije mi poslao nikada poruku, ni da pita kako sam. Ja sam poslala njegovoj sestri pre par dana poslala na fejs poruku da sam ušla u deveti mesec i treba svakog trena da se porodim. Hoću da znam hoće li da prizna dete, ali mi ni njegova sestra nije ništa odgovorila", zaključila je ona na kraju potresne životne priče!

 

Komentari (1)

boba

30.11.2018 13:59

Dali je ovo rijaliti ili sigurna kuca?Rekla bih da je sve drugo samo nije rijaliti.