Parovi
Happytv.rs
Parovi

Happytv.rs

Parovi, Foto: Happytv.rs

 

Televizija “Hepi” poznata je po inovativnim projektima koje već godinama plasira gledaocima njihovog kanala, a uskoro će, kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, svoju publiku iznenaditi nečim što još uvek nije viđeno na našim prostorima.

Naime, pre nekoliko nedelja u poznatu vilu “Parova“ uselila su se dva nova ukućanina – braća Zoran i Željko Jovanović. Njih dvojicu su roditelji u ranom detinjstvu napustili, te su od tada živeli u domu za nezbrinutu decu. Upravo zbog njihove emotivne priče, producentima “Hepija” na pamet je pala ideja da pokrenu novi rijaliti pod nazivom "Domci", u kojem će okupiti one koji su detinjstvo proveli u domovima.

- Zoran i Željko su se pokazali kao sjajni, iskreni i neiskvareni momci. Često ističu svoju zavhvalnost Televiziji “Hepi“ koja im je omogućila da žive zajedno u luksuznoj vili, s obzirom na to da je Željko u ranom detinjstvu dobio staratelje, te je više od deset godina živeo sa tom porodicom i bio odvojen od rođenog brata – otkriva izvor "Alo!" i dodaje da niko od ukućana nije znao ko su Željko i Zoran pre nego što su ih videli, ali su oduševili sve ukućane vile “Parova”.

Zoran i Željko Jovanović

Printscreen

Zoran i Željko Jovanović, Foto: Printscreen

- Do njihovog ulaska u rijaliti nikom nije bila poznata situacija u kojoj se nalaze, a sada su ravnopravni sa ostalim učesnicima i bore se za glavnu nagradu. Svima je simpatičan njihov bratski odnos, a posebno je zanimljivo to što se oni zaista ponašaju kao da kamere ne postoje. Ne mogu da veruju da ljudi iz režije sve prate, da kada nešto komentarišu međusobno, to kasnije dođe do ostalih ukućana... potpuno su nesnađeni, ali izuzetno pošteni i dobri - kaže izvor.

Kako su ova dva momka poslužila mnogima kao pozitivni primer, uskoro će oni slične sudbine dobiti priliku da borave u jednoj novoj, luksuznoj vili, koja će biti izgrađena odmah pored ove u kojoj su učesnici “Parova”.

Socijalna važnost rijalitija koji je u pripremi ne može da se poredi sa važnošću bilo kog projekta dosad, te se od ovog očekuje puno. 

Zoran i Željko Jovanović

Printscreen

Zoran i Željko Jovanović, Foto: Printscreen