Uroš naskočio na trasvestita! Zajahao Kiki, a ona uradila nešto što je šokiralo javnost!

Alo.rs/G.T | vip 2019-10-06 11:42:29 2019-10-06 11:42:29

Spremaju haos!

Printscreen/Youtube

Prvi duo osme sezone rijalitija "Parovi" zasada su svakako transvestit Kristijan Kiki Nikolić i unuk Ere Ojdanića, Uroš Anđelić.

PROČITAJTE JOŠ:

Dok ukućani provode vreme u kuhinji ili se šetkaju po dvorištu, njih dvoje odmaraju zajedno - i to kako! Kiki vešto krije da joj se sviđa Uroš, ali i te kako voli da napravi neki performans sa njim tokom emisija.

Da podsetimo, Kiki je već nekoliko puta pričala o Urošu i emocijama koje gaji prema njemu. Međutiim, u njegovom pristustvu izbegava da priča o tome, pa sve negira. Uroš je u toku uživo emisije izvodio striptiz, a onda je naskočio na Kiki. Ona mu nije ostala dužna pa mu je uzvratila istom merom, pa mu je sela u krilo i počela da igra.

Tako su je Alberto Galorini i Snežana Jovičić pokušali da je nagovore da priča otvoreno o njemu, ali je ipak tu temu izbegavala. Kako možemo da vidimo, Kiki i Uroš provode dosta vremena zajedno i jasno je da prijaju jedno drugom.

Uroš se nije izjašnjavao povodom ove teme puno, ali sudeći po njegovim postupcima verujemo da ima tu nečega. On joj često pokušava da je poljubi, ali i legne preko nje kada niko ne gleda. 

BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotic se povlači iz rijalitija!

 

 

Expand player
Pogledajte više