Uroš Anđelić, Era Ojdanić
Printscreen
Uroš Anđelić, Era Ojdanić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Uroš s vremena na vreme ispriča priče iz sela gde živi Era i gde redovno defiluju mlade devojke, ali detalji koje je sada otkrio zaista su frapantni.

"Pre nekoliko godina moj deda je bio sa devojkom koja je 1997. godište. Ona je tad imala 17 godina. Moj deda je čekao da ona napuni 18 godina. Čim je prošlo 20 i nešto dana, oni su tad prvi put spavali, jer nije hteo da ima problema sa njom, mogla je da ga prijavi da je bilo ranije. Godinu i nešto dana je čekao da ona postane punoletna. Era je u to vreme imao 65, 66, 67 godina... Ne znam. Kad odem kod dede na selo, tamo su stalno defilovale devojke u štiklicama, suknjicama... Sigurno nisu došle tu da rade ili pomažu oko kuće. Sa njima sam uvek lepo pričao, ali me je kopkalo šta one rade tu", ispričao je Uroš Anđelić u "Parovima".

Uroš Anđelić, Era Ojdanić

Printscreen

 Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Luna Đogani otkrila šta je kupila Marku za rođendan

 

Procurili rani radovi voditeljke Hepija! Pogledajte kako bičuje muškarca i tera ga da joj radi ove stvari! (18+)

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 02.10.2019. 16:15 Voli da ga muči! Slađana Petrušić, Foto: Printscreen Bivša učesnica rijaliti programa "Parovi" Slađana Petrušić jedna je od najsvestranijih rijaliti takmičara svih vremena. Petrušićeva se u prošlosti bavila muzikom i voditeljstvom i naveliko bila poznata u susednoj Hrvatskoj.