Sanja Mirkov
printscreen
Sanja Mirkov

printscreen

Sanja Mirkov , Foto: printscreen

Sanja Mirkov, učesnica rijaliti programa „Parovi“, šokirala je cimere i gledaoce kada je priznala da joj je rođeni ujak oduzeo nevinost.

Sanja je ispričala da je dugo trpela seksualno i fizičko zlostavljanje i da je uspela da se spase od ujaka kada je otišla u Dečje selo u Sremskoj Kamenici.

Mirkova je ispričala i da ju je majka ostavila na rođenju, a da oca nikada nije upoznala, te da je do 17 godine živela sa bakom i ujakom, koji ju je zlostavljao.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ne znam šta znači izgubiti nevinost sa dečkom jer mi je ujak to uradio. Tukao me je i maltretirao godinama, sve dok nisam otišla u Dečje selo u Sremskoj Kamenici. Moj ujak je živeo u kući pored bakine i tražio je da se preselim kod njega. Sa nama je živeo drugi majčin brat, koji je pokušao da me zaštiti od nasilnika, ali i on je dobijao batine od njega - započela je priču Sanja, a potom je otkrila da je najteži period njenog života počeo kada se preselila u ujakovu kuću.

- Jednog dana me je sačekao posle škole, uzeo moje stvari i preselio me kod njega. Tamo sam svašta pretrpela... Tukao me je kada se našminkam, a dobijala sam batine kada bih zakasnila iz škole. Tukao me je kada ne bih napravila ručak kako treba, a terao me je i da klečim na kukuruzu i učim tablicu množenja - pričala je Sanja i otkrila da su članovi njene porodice naslutili šta se dešava.

Sanja Mirkov

printscreen

Sanja Mirkov , Foto: printscreen

- Njegova žena ga je na kraju ostavila jer je sumnjala da se nešto dešava. Sećam se da je ušla u sobu i pitala ga šta radi, a on je odgovorio da me uči redu. Zapravo, tada me je zlostavljao, dirao me i vadio da ne kažem šta... Skidao se go preda mnom - nabrajala je učesnica „Parova“, a potom je objasnila zbog čega nikada nije tužila svog ujaka.

- Policija i Centar za socijalni rad su upoznati sa svime šta se dešavalo i kada su me pitali da li želim da podnesem tužbu protiv ujaka, rešila sam da to ne uradim. Baka mi je rekla da je bolje da se sklonim iz kuće nego da moj ujak završi u zatvoru, pa sam otišla u Dečje selo - jecala je Sanja, a potom je otkrila da sumnja i da je njena majka bila žrtva incesta.

- I moju mamu su seksualno maltretirali dok je bila klinka, njen rođeni brat joj to radio na isti način kao što je radio i meni. Baba mi je rekla da je mama upravo iz tog razloga tako mlada otišla od kuće i da je to glavni razlog što me je ostavila. Moj ujak sada ima oko 50 godina, ima sina i ćerku i sumnjam da i nju zlostavlja na isti način kao što je zlostavljao mene - jecala je Sanja, koju su ostali ukućani bezuspešno tešili.

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!

 

Vendi još jednom zaprepastila Srbiju! Osula paljbu po vodećem čoveku! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 23.09.2019. 19:15 - 23.09.2019. 19:55 Neverica! Vesna Vukelić Vendi, Foto: Printscreen Vesna Vukelić Vendi čim je ugledala Đorđa Tomića oplela je kao nikada pre, šokirana njegovim izgledom. On nije izgledao kao predsednik jedne vile, pa je ona odlučila da mu brzo skrene pažnju na to.