vita tarot
Screenshot
vita tarot

Screenshot

vita tarot, Foto: Screenshot

Nakon pucnjave koja se u nedelju rano ujutro dogodila na brod-restoran kod Ušća, a u kojoj su upucani vlasnik broda Žarko P. (65) i njegov napadač Predrag Z. (45), koga je obezbeđenje broda prebilo, a potom i upucalo u nogu, na scenu je stupio Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, bivši učesnik rijalitija "Parovi".

Naime, ne znajući da je Predrag Z. prethodno upucao gazdu broda, na kojem Tomić već tri godine živi i radi, Vita je, videvši čoveka u reci, skočio da pomogne.

"Nisam znao šta se dogodilo jer sam u vreme pucnjave bio u svom salonu. Svi se razbežaše, nigde nikoga, osim ovog u reci. Nisam mogao da gledam čoveka kako leži u vodi. Nije se pomerao. Sišao sam u reku i povukao ga za noge jer mu je telo virilo iz mulja, a glava mu je bila u vodi", priča Vita Tarot, koji je verovatno spasao život napadaču.

vita tarot

Screenshot

vita tarot, Foto: Screenshot

Kako saznajemo, u tom trenutku na brodu nije bilo nikoga jer su se nakon pucnjave svi razbežali, pa i obezbeđenje, koje je pretuklo, upucalo i bacilo u reku Predraga Z. Kada je policija stigla, tu su bili samo Vita i napadač.

"Kada sam izvukao čoveka, došao je svesti, ali je mnogo krvario. Pitao me je da li sam pozvao Hitnu, koja je ubrzo došla i odvela ga", dodaje Vita, koji kaže da se nakon pucnjave i gazda Žarko, ali i napadač, oporavljaju.