UŽAS! Učesnik "Parova" hteo da da se UBIJE!

Otkrio sve.

Parovi
Parovi, Foto: printscreen

Božidar Milovanović podvrgnuo se poligrafu, pa mu je drugo pitanje palo dosta tečko. Kako je poznato, jedan od težih životnih situacija, Boža je podelio sa svojim cimerima, ali je večeras odlučio da na sve odgovori bez dlake na jeziku.

Božidar Milovanović
Božidar Milovanović, Foto: printscreen

Peto pitanje glasilo je: Da li je istina da si pokušao samoubistvo?

- Imao sam suicidne misle, nisam ja to pokušao - započeo je Boža, pa je izjavio šta su prijatelji uradili kako bi ga sačuvali:

- Svi su sve sklanjali od mene, sve čime sam mogao sebi da naudim - a onda je opisao odnos sa majkom u tom peridou:

- Majka je sve znala, trudio sam da sve sakrijem od nje, bilo me je sramota svega, nisam ni sebe mogao da pogledam u oči u ogledalu, a ne nju - pričao je.

- Mislio sam da sam proklet, kao da me je neko omađiao i želeo sam da se obesim, kad god sam mogao da uzmem veliku svotu novca, sve to propadne, bio sam ogorčen na život i tako je sve došlo - nastavio je.

A zatim je ispričao šta ga je sprečilo - Imao sam glas unutar sebe, kao neki anđeo čuvar i onda sam odustao od toga, jer sam poslušao taj glas. Sve to je prestalo posle toga, posle toga sam bio i depresivan, ali nije mi padalo na pamet da uradim nešto takvo - zaključio je. 

Poligraf je odgovor prepoznao kao: LAŽ!

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: TANJA
  20/09/2018 - 01:20
  Kad je vec zakonom dozvoljeno da se emituju bolesni programi,rijalitiji,onda treba podzakonskim aktom propisati,kakve uslive treba da uspunjavaju ucesnici.Uvode bolesne ljude...sa bolesnim pricama...osihijatrijske slucajeve...one u vezi sa kriminalom...Takve licnosti NE TREBA JAVNO DA SE EKSPONIRAJU DECA TO PRATE.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi