Parovi 8
Printscreen/YouTube
Sanja Mirkov

printscreen

Sanja Mirkov, Foto: printscreen

Takmičarka osme sezone rijaliti šou programa "Parovi", Sanja Mirkov je ispričala svoju tešku i tužnu priču kako je bila mučena od strane najpre ujaka, potom svog muža, kako je otišla od njega i kako je počela da se bavi najstarijim zanatom.

Sanja je grcala u suzama svaki put kada je pričala o tim događajima tako bolnim i surovim za svakoga, pogotovo za jednu krhku ženu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, kada se u emisiju "Upoznajte Parove" uključio bivši svekar Sanje koji je tvrdio da ništa od onoga što je rekla nije istina i da je njen sin nije mučio i maltretirao, sve je postalo mnogo napetije i Sanja je izgubila kontrolu:

Sanja Mirkov

Screenshoot Youtube

Sanja Mirkov, Foto: Screenshoot Youtube

- Sećate se vrlo dobro da ste ga vi hteli tući zbog toga. Naravno da ne lažem, znate vrlo dobro kada ste upali u sobu kako je to bilo. Ja sam te noći otišla u bolnicu kao hitan slučaj. Rekli su da moram hitno na operaciju- ispričala je Sanja.

On je sinoć pobegao iz Parova! Prevario produkciju, evo ko mu je pomogao?! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 15.10.2019. 18:00 Šok! Vlada Stojić, Foto: printscreen Maneken Vlada Stojić, jedan od učesnika osme sezone "Parova", sinoć je napustio rijaliti, u komentarima sa društvenih mreža piše da je to uradio uz pomoć svog advokata.

 

Njen svekar je sve ovo opovrgao rekavši da je sve laž.

Sanja Mirkov

Screenshoot Youtube

Sanja Mirkov, Foto: Screenshoot Youtube

Kako je sve izgledalo i šta je još rekla Sanja kao i njen svekar možete pogledati u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom