"BILA SAM VIŠE U BOLNICI NEGO KOD KUĆE" Učesnica Parova progovorila o paklu koji je preživela "Kljukali su me lekovima, a brat je sve dobijao na gotovo"

Tužno

Parovi
Parovi, Foto: YouTube/printscreen

Jedna od učesnica rijalitija "Parovi", Sanja Spasojević Barbi bila je veoma primećeni takmičar.

Ona je govorila o svom detinjstvu i odnosu sa porodicom.

- O tati nemam nikakvo mišljenje. On me ne voli. Baba me voli. Ona mi je posvećivala pažnju jer sam bila dete koje je više bilo u bolnici nego kod kuće. Tu je i maćeha, nju najviše volim. Ona je mogla da napusti sve i ode, ali nije i gledala je mene kao da sam joj rođeno dete - počela je priču Sanja.

Barbi Parovi
Barbi Parovi, Foto: printscreen

- Polubrat je navikao da dobija sve na gotovo. On je uzimao i pare od mene. Kada se oženio i dobio bebu ja sam im pomagala. Nisam jela redovno tada, jela sam kad uspem i to po pekarama, tako sam se razbolela i završila u bolnici. Posle su me poslali u internat. Dok sam bila u školi ucenjivala sam babu i govorila joj da hoću da se ubijem ako mi ne bude dozvolila da se odselim - rekla je Sanja i nastavila:

- Tata je tada histerisao na babu. Poslao je maćehu, sina i baku da nagovore roditelje moje školske drugarice, kod kojih sam živela, da me izbace iz stana. Tako sam ja završila na psihijatriji - nastavila je priču Spasojevićeva.

- Maćeha je išla kod lekara i na kontrole sa mnom. Na psihijatriji su me držali dva meseca. Tamo su me kljukali lekovima. Čak sam se i zaljubila u medicinskog brata - zaključila je Sanja.

Marina Cvetković Barbi
Marina Cvetković Barbi, Foto: Screenshot Youtube/Happy

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi