Jovana Jeremić
printscreen
Ivana Mitrović

printscreen

Ivana Mitrović, Foto: printscreen

Učesnica "Parova" Ivana Mitrović istakla se svojim veštinama koje je stekla u karateu, navodno prema njenoj priči ona čak ima crni pojas.

Niko nije mogao da očekuje da će baš ona doživeti povredu u vili. Naime, Ivana je teško povredila ruku i morala je da ode na previjanje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako portal "Alo.rs" saznaje, njoj je odmah nakon nezgode ukazana lekarska pomoć.

Ivana Mitrović

printscreen

Ivana Mitrović, Foto: printscreen

 

Ivaniji se slošilo od straha, a onda je otvorila vrata i ponovo se susrela sa njim licem u lice! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 04.10.2019. 23:00 - 05.10.2019. 15:19 Na vratima vile "Parovi" se pojavio Džonatan Mastor. Ivania Bajić, Foto: printscreen Bivši učesnik Mastor ponovo je ušao da zabiberi čorbu svojim cimerima, a on je svakako vrhunski provokator. ŠOK ISPOVEST UČESNICE PAROVA Ona je bila prodata u belo roblje!

 

- Merlin im je dao zadatak, postavljao papiriće sa zagonetkama koje su trebali da rešavaju i slede ih do cilja. Nagrada je bila izlazak u grad, ali Ivana je nespretno potrčala u potrazi za skrivenim blagom i okliznula se. Pala je, jer je u tom trenutku bila najaktivnija. Merlin ju je nagradio keksom Medela u njenoj visini. Ivana je zbrinuta i to je ono što je najbitnije. Sada se zaista oseća dobro, iako je imala jake bolove. Njeno zdravlje je na prvom mestu - istakao je za portal "Alo.rs" izvor blizak produkciji!

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) Lis 3, 2019 u 9:34 PDT

 

BONUS VIDEO:

Tijana Ajfon pobesnela i iznela sav prljav veš: "Anabela i Luna Đogani su nakaze!"