Sestre Kardašijan
Instagram
Sestre Marjanović

Screenshot/TV Happy

Sestre Marjanović, Foto: Screenshot/TV Happy

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, porodica Marjanović će uskoro dobiti svoj posebni rijaliti, koncipiran po uzoru na najpoznatiji TV format u svetu, "Ukorak sa Kardašijanima", ali za razliku od popularnih Amerikanki, koje vode zasebne živote, nove rijaliti zvezde će živeti pod jednim krovom. 

Sestre Marjanović

Screenshot/TV Happy

Sestre Marjanović, Foto: Screenshot/TV Happy

- Produkcija "Parova" već duže vreme tražila je neku interesantnu porodicu s kojom bi mogala da snimi rijaliti po uzoru na sestre Kardašijan, ali kada su pronašli porodicu Marjanović, shvatili su brzo da će dobiti i više nego što im treba. Četiri prelepe sestre, koja svaka ponaosob ima uzbudljivu životnu priču, ali i majka koja je možda i najinteresantnija među njima, ekipa su kakvoj nisu mogli ni da se nadaju - kaže na početku razgovora za VIP izvor blizak produkciji i otkriva zbog čega su devojke odlučile da pre sopstvenog riijalitija uđu najpre u "Parove".

Aleksandra i Anđelina Marjanović

Instagram

Aleksandra i Anđelina Marjanović, Foto: Instagram

- Ideja produkcije bila je da projekat drže u strogoj tajnosti do samog premijernog emitovanja, ali su tokom pregovora, isplivali interesantni detalji iz života starijih članica porodice Marjanović. Prvo i osnovno, činjenica da su Aleksandra i Anđelina, starije sestre Marijanović, i njihova majka Nadica zajedno radile u kockarnicama i kaznima, samo po sebi je interesantna, ali prvi put kada budu opisale tipičan radni dan, gledaoci će imati svašta da čuju.

Upravo zbog tih stvari, produkcija je odlučila da ih najpre ubaci u "Parove" da bi publika mogla da ih upozna - kaže naš izvor i objašnjava zbog čega, nakon ulaska u rijaliti, nisu ostale sve devojke u vili.

Anđelina Marjanović

Instagram

Anđelina Marjanović, Foto: Instagram

- Bliznakinje Teodora i Ksenija imaju samo 18 godina i pristale su da uđu na dan u vilu samo zbog sestara, a iste večeri su s majkom Nadicom napustile "Parove". Bile su unutra i videle kako sve to izgleda, a sada su spremne za svoj rijaliti. Aleksandra i Anđelina su ostale u vili, a za gledaoce tek sledi šou. Aleksandra treba da ispriča detalje veze s Nikolom Lakićem, ali i detalje iz veza s drugim poznatim muškarcima, dok je Anđelina oduvek važila za glavnu zavodnicu u porodici.

Mnogi poznati muškarci su sekli vene za njom, a među njima je i sin poznate ličnosti. A kada Anđelina bude ispričala kako su joj se svetile devojke i žene muškraca, koji su bili u nju zaljubljeni, mnogi će se i te kako iznenaditi - kaže naš izvor na kraju.