Zoran Marijanović
printscreen
Zoran Marijanović

printscreen

Zoran Marijanović, Foto: printscreen

Večeras je produkcija "Parova" pripremila iznenađenje za sve one koji pomno prate njihov rijaliti program!

Kako portal "Alo.rs" ekskluzivno saznaje, u vilu bi trebalo da se useli kontroverzni Zoran Marjanović, suprug pokojne Jelene Krsmanović!

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Večeras se sprema njegov ulazak u vilu! Danima je pregovarano sa njim oko ulaska, šuška se kako je dobio 50.000 evra, ali pod uslovom da otkrije sve ono o čemu je ćutao - ispričao je za "Alo.rs" izvor blizak produkciji.

Kontroverzna učesnica Parova se udaje! Za onoliki dijamant možete kupiti stan u Beogradu!

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 04.10.2019. 18:11 - 04.10.2019. 18:17 Nikad srećnija! Irma Sejranić, Foto: printscreen Atraktivna plavuša Irma Serjanić Ilić stekla je zasluženu popularnost boravkom u raskošnoj vili "Parova". ŠOK ISPOVEST UČESNICE PAROVA Ona je bila prodata u belo roblje! Bavila se prostitucijom, a on ju je zlostavljao!

 

Ovim navodima, potvrđeno je pisanje "Alo!-a", koji je prvi objavio kako bi Marjanović trebao da uđe u luksuznu vilu i napravi pravu pometnju među takmičarima koji su tu nešto manje od mesec dana.

Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

No, iznenađenjima ovde nema kraja! Pored Zorana u vilu će ući još 10 novih takmičara koji su spremni da se bore za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Parovi 8

Printscreen/YouTube

Parovi 8, Foto: Printscreen/YouTube

Neka imena su već dobro poznata javnosti, poput poznatih rijaliti igrača i pevačica, ali ih produkcija za sada još uvek čuva u tajnosti. Od 22 sata počinje program, a vanredno ubacivanje sledi tačno u 23 časa! Tada ćemo saznati ko će to napraviti pometnju u rijalitiju "Parovi" na "Hepi" televiziji!

BONUS VIDEO:

Tijana Ajfon pobesnela i iznela sav prljav veš: "Anabela i Luna Đogani su nakaze!"

 

Komentari (2)

Nikaextrim

04.10.2019 23:54

Vesti su Vam, mahom, netačne. Vaše objave nemaju težinu! Akcenat stavljate na senzacionalistčko izveštavanje, a istinitost informacija, koje plasirate, Vam je nebitna!

Nikaextreme

05.10.2019 22:44

Šta vredi pisati komentare, kada ih Vi ne objavljujete, iako su pristojni i nimalo uvredljivi. Neozbiljan ste medij, bez ikakve kredibilnosti!