Milojko Božić
printscreen
Milojko

Screenshot

Milojko, Foto: Screenshot

Naime, kako „Alo!“ saznaje, uskoro bi u vilu trebalo da uđe žena sa kojom je Milojko bio u paralelnoj vezi tokom prvog, ali i drugog braka, iz kojih ima troje dece.

Naime, Božić je nekada davno bio i te kako poželjan među mlađim devojkama, pa mu je tako jedna posebno prirasla za srce, a sa njom je varao i prvu i drugu suprugu. Čini se da je Milojko bio i te kako vragolast, a tu informaciju nikada nije želeo da otkrije svojoj sadašnjoj ženi Milijani, koja je nedavno zahtevala razvod od njega i to pred kamerama „srećne“ televizije.

- Milojko stalno napada Milijanu zbog stvari koje ona radi u rijalitiju, a čini se da je potpuno zaboravio na svoje greške iz mladosti. Naime, on je tokom prvog, ali i tokom drugog braka imao mlađu ljubavnicu sa kojom je varao obe žene. Njih dvoje su se i te kako voleli, ali ona nije želela brak, već samo avanturu, koja je dugo trajala. Milojko je finansirao sve njene potrebe i želje, a ona je u tome uživala - kaže izvor blizak Božiću za „Alo!“ i dodaje:

Milojko Božić, Milijana Bogdanović

Printscreen

Milojko Božić, Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen

- Naravno, njegove supruge nikada nisu posumnjale u Milojkovu vernost jer je on uvek bio tu za sve što im treba. S druge strane, kada bi se viđao sa ljubavnicom, pravdao se da ide na poslovna putovanja ili na druženja s prijateljima. Tajnu je dugo čuvao za sebe, ali produkcija „Parova“ je to očigledno saznala, pa su pronašli ženu sa kojom je Božić bio u paralelnoj vezi skoro dve decenije i odlučili su da sa njom kontaktiraju i uvedu je u „Parove“, gde bi postala ravnopravni učesnik.

Naravno, za ovu informaciju niko od ukućana ne bi znao, a čekala bi se samo Milojkova reakcija na njen ulazak. U slučaju da on prećuti ovu činjenicu kada je ugleda, producenti su rešili da za njegovu bivšu organizuju poligrafsko testiranje na kojem bi bilo pitanja vezanih za Milojka - otkriva izvor blizak Božiću i dodaje da će to svakako biti najveći šok za Milijanu, njegovu sadašnju ženu.

- Koliko god da se Milijana folira kako joj nije stalo do Milojka, sigurno joj je stalo do nasledstva koje je planirao da joj ostavi, pa će se verovatno boriti za njegovu naklonost - dodaje izvor i kaže da je produkcija u pregovorima sa Božićevom ljubavnicom, te da bi ona uskoro trebalo da uđe u „Parove“.

Milojko i Milijana Božić

printscreen

Milojko i Milijana Božić, Foto: printscreen

 

Komentari (1)

Vladeta

13.01.2020 13:51

Nasledstvo? Poznaje li ko naš zakon?