Evo gde su i šta rade svi pobednici Parova: Ružica postala majka, a on je poznat po aferi sa Marijom Kulić (FOTO)

Kurir/B.Z. | vip 2020-01-22 16:32:10 2020-01-22 16:32:10

Rijaliti "Parovi" emituje se već devet godina, a četvrta sezona ovog programa trajala je 321 dan i upisala se u istoriju kao najduži „lajv“ televizijski format do sada.

Alo!

Tokom prvog serijala 2010. takmičari su se borili kao ljubavni parovi za nagradu od čak 500.000 evra.

Trijumfovali su model Zorica Dukić i karatista Miloš Riki Vuković, koji su ubrzo posle „Parova" raskinuli. Dukićeva je novac uložila u frizerski salon, a Riki u biznis. Dok je sportista prekinuo „rijaliti karijeru" i živi u Emiratima sa suprugom Teom i ćerkom, Zorica se pojavila u trećoj sezoni „Parova“ i započela vezu s Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Ta romansa je okončana kad je Dukićeva optužila Gastoza da ju je tukao. U drugoj sezoni nagradu od 100.000 evra osvojili su Stevan Radivojević i Aleksandra Saška Matić. Stevan je otvorio frizerski salon i dobio mnogo mušterija, među kojima su zvezde poput Cece i Anastasije Ražnatović, Ane Nikolić, Mie Borisavljević...

Tokom trećeg serijala takmičari su se borili individualno, a pobednik je bio bogatiji za 45.000 evra. Tron je osvojio Nenad Marinković Gastoz, koji je i danas popularan. Snimio je nekoliko hitova, a u „Parove“ se vratio i u šestoj sezoni i uzeo duplu krunu.

On se pokazao kao veliki zavodnik, pa je tako urijalitiju smuvao Macu Diskreciju i Natašu Saviju, a posle toga i pobednicu. "Zadruge 2" Lunu Đogani.

Pobednica najduže sezone Ružica Veljković odnela je nagradu od 30.000 evra. Bivša članica grupe "Models" osvojila je publiku priznanjem da se godinama borila sa alkoholizmom, kao i da je tokom veze sa pevačem Andrijom Akijem Markovićem bila žrtva nasilja, te da je abortirala kad je zatrudnela s njim. Posle „Parova" Ružica se oprobala kao voditeljka muzičkog kampa „Maldivi", a zatim je snimila i pesmu "Bezobrazno blizu". U martu prošle godine rodila je devojčicu, a spekuliše se da je otac biznismen iz Švajcarske, dok ona njegov identitet drži u tajnosti.

Sa 30.000 evra u džepu iz „Parova 5" izašla je Dalila Dragojević. Tamo je započela vezu sa Mladenom Vuletićem, da bi potom bila sa Dejanom Dragojevićem, za kog se i udala 2017. U istoj sezoni s njima je bio i Dejanov brat David, koji je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić. 

Dalila i Dejan su sagradili kuću u Bosni, otuđili se od porodice Dragojević, a ove godine su učestvovali u „Zadruzi 3". Iz rijalitija su pobegli i Pinku moraju da plate 100.000 evra.

Aktuelni pobednik "Parova" je Mladen Vuletić, koji je danas vlasnik kafane u blizini Kragujevca i kioska brze hrane u Beogradu. Poznat je po priči da je imao aferu sa Marijom Kulić.

Kršni Crnogorac je brzo spiskao nagradu od 35.000 evra: "Kupio sam BMW i svima sam stavio do znanja ko je tata rijalitija".

 

Expand player
Pogledajte više