Bakijeva žena preduzela najgore mere kako bi mu se osvetila zbog prevare sa Dinom! Evo šta će se dogoditi sa njihovim detetom!

Jovan Ilić | vip 2019-03-05 16:46:47 2019-03-05 16:46:47

Supruga popularnog densera više ne želi da čuje za njega nakon što ju je prevario sa Dinom...

Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Kako bismo proverili tačnost informacija, kontaktirali smo sa Bakijevom suprugom, koja je bez dlake na jeziku oplela po mužu.

- Iskrena da budem, ne znam šta bih mogla da vam kažem! Onog momenta kada je ušao zajedno sa njom u WC, stavio je pečat na našu porodicu. Razvodim se od njega - rekla je Bojana za VIP, a onda dodala:

Tražiću mu alimentaciju!

Bakijeva supruga otkrila je za VIP da će se uskoro videti s advokatom. - Tražiću mu pare za alimentaciju i mnogo bih volela da mu to neko prenese prilikom gostovanja u „Parovima“. Što se tiče Dine, nemam zaista ništa ružno da kažem, niti me zanima. Kriv je samo moj suprug. Sve ćemo rešiti s advokatom na sudu, kao i sa Centrom za socijalni rad - otkrila je ona.

 

- On je tamo otišao da se bori za porodicu, a izborio se za Dinu. Baki ima dva maloletna deteta, o kojima uopšte nije razmišljao kada me je prevario sa Dinom. Onog trenutka kada se zatvorio u toalet sa njom, tog momenta se odrekao dece i mene - rekla je Bojana.

 

Expand player
Pogledajte više