Stefani Pavlović
printscreen
Stefani Pavlović

printscreen

Stefani Pavlović, Foto: printscreen

Stefani Pavlović pred punom vilom "Parova" ispričala je da je bila animir dama, kako bi obezbedila dobar priliv novca, jer ima bolesnog brata. Takođe, otkrila je šta se krije iza interesantne tetovaže koja je mnogima privukla pažnju. Ožiljak je "zaradila" zbog vrele kafe kojom ju je rođena majka jednom prilikom slučajno polila.

"Dok sam radila kao animir dama imala sam i ponude za se*s što sam, naravno, odbijala. Moj brat ima Daunov sindrom, morala sam da nađem način da zaradim novac", istakla je ona u "Vrućoj stolici".

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Imam opekotinu na dojci, zato sam je prekrila tetovažom. Mama je nosila ajncer sa vrelom kafom i slučajno me polila", nastavila je Stefani.

Stefani Pavlović

Printscreen/Youtube

Stefani Pavlović, Foto: Printscreen/Youtube

Kiki slomljena, gušila se u suzama! Popila korpu u "Parovima"! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 28.09.2019. 16:20 Rasplakala se! Kristijan Kiki Nikolić, Foto: printscreen Posle emisije "Jutarnja kafica", usledio je brutalni raskid transseksualca Kristijana Kikija Nikolića i Uroša Anđelića. Dok se Uroš veselio u dvorištu vile, Kiki je grcala u suzama i govorila: "Ne mogu ja više, ne mogu".

 

"Svog sadašnjeg supruga sam upoznala dok sam radila u Cirihu, ali morala sam da prestanem kao animir dama. Smetalo mi je što mi muškarci prilaze i kupuju pića. Napustila sam posao zbog muža i počela da se bavim pevanjem", iskrena je bila ona, dok su je rijaliti cimeri slušali na ivici da zaplaču.

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!