Rijaliti programi
Printscreen
Bata Spasojević

Promo/Miloš Banjalić

Bata Spasojević, Foto: Promo/Miloš Banjalić

Kako naš izvor kaže, Spasojević će se početkom septembra preseliti u vilu, a pre nego što je potpisao ugovor sa Televizijom „Hepi“ kreator je tražio posebne uslove pod kojim će boraviti u rijalitiju.

PROČITAJTE JOŠ:

- Bata se dugo premišljao da li da prihvati ponudu i bude deo rijaliti priče, ali je posle dužeg ubeđivanja pristao da učestvuje u novoj sezoni. Shvatio je da ne može ništa da izgubi, ali mu je od velike važnosti bilo da u vili boravi pod svojim uslovima. Kako mu je posao kreatora na prvom mestu, od produkcije je tražio prostor u kom će moći da stvara i periode tokom dana kada niko od ostalih ukućana neće smeti da ga uznemirava. Jedan od uslova poznatog kreatora bilo je i to da u njegovom slučaju odstupe od obaveznih kućnih sastanaka i spavanja u striktno određeno vreme, budući da mu inspiracija za rad dolazi u različitim periodima - priča izvor i dodaje da će jedno od Spasojevićevih zaduženja biti i da napravi venčanicu i odelo za spektakularnu svadbu Milijane Boganović (21) i Milojka Božića (74).

Bata Spasojević

Instagram/bataspasojevicindividu

Bata Spasojević, Foto: Instagram/bataspasojevicindividu

- Osim što će gledaocima biti zanimljivo da uživo prate kada Bata radi na svojim kreacijama, Bata će imati zadatak da napravi venčanicu za Milijanu i odelo za Milojka. Budući da su u poslednje vreme sve aktuelniji njegovi modeli za mladoženje, biće interesantno gledati šta je osmislio za Milojka koji se ženi 53 godine mlađom devojkom - navodi izvor i otkriva da je Spasojević uzbuđen zbog rijalitija, ali da se plaši kako će izaći na kraj sa cimerima.

- Iako je već dugo na javnoj sceni i svašta je prošao, Bata nije tip koji bi umeo da se snađe u rijaliti skandalima. Njega to ne zanima i ne bi mogao dugo da se nosi sa tim. Zato, koliko god da je uzbuđen, ima i dozu straha da se neće snaći najbolje. Uzda se da će njegov talenat i specifičnost u kreiranju na kraju biti dovoljni da zaintrigira gledaoce, kao i da mu se niko od cimera neće zameriti ili nakačiti na leđa sa svađama - zaključuje izvor „Alo!“.

BONUS VIDEO:

Matora otkrila koliko traje Zadruga 3! Isplivale sve TAJNE nove sezone!