Parovi, Arkan
Printscreen, EPA
Parovi, Arkan

Printscreen, EPA

Parovi, Arkan, Foto: Printscreen, EPA

"Kada sam bila u Milanu sa svojim tadašnjim verenikom, posvađali smo se, on mi je u toku te svađe lupio šamara koji nisam mogla da mu oprostim, a ja sam u naletu besa bacila sav novac i karticu koju sam imala kod sebe.Ostao mi je samo jedan dolar koji uvek nosim sa sobom za sreću", rekla je Ilićeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Voljenka navodi da nikada nije želela da postane sponzoruša, iako je živela u to doba, kada su sve devojke birale muškarce za partnere isključivo ako imaju novca:

"Mene to nije zanimalo, jer sam dosta zarađivala u to vreme.Međutim, dopao mi se čovek koji je držao zlataru, a potom i kockarnicu Aleksandar.Dugo mu je trebalo da me zavede, a onda sam ušla u vezu sa njim i bili smo zajedno šest godina.Ono što je tada mnoge iznenadilo, jeste to što sam njega ostavila zbog siromašnog dečka u koga sam se zaljubila", kazala je Ilićeva.

Voljenka Ilić

printscreen

Voljenka Ilić, Foto: printscreen

Pitanje koje je možda najviše zanimalo naciju, jeste da li je Ilićeva bila ljubavnica Željka Ražnatovića Arkana:

"Ne naravno, ja sam bila PR njegov i Cecin. Tokom proslave na kojoj smo bili zajedno, on je kleknuo ispred mene i od tada datira priča da sam ja zapravo njegova ljubavnica", otkrila je Voljenka.

Njen odnos sa Milutinom Radosavljevićem Milijem zaintrigirao je mnoge, a Voljenka ističe da je on njen najveći životni promašaj, kao i da se kaje zbog toga što je bila intimna sa njim:

"Imala seks sa njim radi preporuke za ulazak u rijaliti. Želela sam na neki način da se revanširam što će me preporučiti, a onda on nije ispao džentlmen kada je ispričao nešto što je rekao da nikada ne bi", rekla je Ilićeva.

Mala od skandala, kako su joj mnogi zvali u ono doba kada je bila devojka najmoćnijih muškaraca devedesetih, otkriva da nije promenila pol, kao i da joj mama još uvek određuje vreme za izlaske:

"Naravno da su to budalaštine, rodila sam se kao devojčica i dobila divno ime", rekla je pa nastavila:

"Istina je da mi mama ne dozvoljava da ulazim u kuću posle ponoći, isključivo zbog moje sestričine koja ima 3 godine, a mi imamo pse u stanu i ukoliko bih dolazila nešto kasnije sigurno bih je probudila, ako ne ja onda lavež.Ukoliko dođem posle dvanaest, spavam kod moje prijatelice Svetlane Kitić", zaključila je Ilićeva.

Komentari (1)

šone

31.10.2018 15:06

Još osećam peckanje u ušima od brijanja.