PRIZNAO SVE BEZ DLAKE NA JEZIKU Šok intervju Ivana Marinkovića: Goca je zabranila Leni da me viđa, a o sinu ne razmišljam!

Jelena otkrila da je dečku kupila auto...

Jelena Ilić, Ivan Marinković
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Ivan Marinković, bivši suprug pevačice Goce Tržan, neće ostati upamćen po tome što je u sedmoj sezoni „Parova“ završio na drugom mestu, već po tome što je partnerki Jeleni ilić oprostio stravično fizičko nasilje koje je mesecima trpeo. Nasmejani i srećni, Ivan i Jelena su posetili redakciju "Alo!", a Marinković nam je otkrio zašto je njegova bivša supruga Goca zabranila ćerki Leni da ga viđa, u kakvom je odnosu sa bivšom partnerkom Miljanom Kulić, ali i kakvu budućnost planira sa Jelenom.

Da li ti je krivo što nisi pobedio u finalu „Parova“?

- Završio sam na drugom mestu i zadovoljan sam svojim plasmanom. Najvažnije mi je što ljudi, nakon svih mojih i Jeleninih sukoba i tuča u rijalitiju, prepoznaju pravu emociju između nas.

Da li ćete vas dvoje ući i u narednu sezonu?

- Ako nas produkcija pozove, naravno da ćemo se odazvati pozivu, ali ne bih ušao u rijaliti bez Jelene.

OVO NIKO NIJE MOGAO DA PREDVIDI! Neočekivan obrt! Nećete verovati ko je POBEDIO u Parovima 7, Marinkoviću za dlaku umakla nagrada! (VIDEO)

Šuška se da će Miljana Kulić ponovo ući u „Parove“. Šta misliš o tome?

- Miljana je nedavno rekla da mi je sve oprostila, ali ne zna šta ima ona meni da prašta. Sa njom nemam ni kontakt ni konflikt. Sa Miljanom ne želim nikakav odnos jer niti sam je voleo, niti sam bio zaljubljen u nju. Ona je odavno blokirana, a jedino što mogu da joj učinim jeste da priznam dete, ukoliko to bude želela.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Da li si video sina Željka posle rođenja, makar i na slici?

- Iskreno, nisam ga video. O sinu ne razmišljam, to je moja lična stvar i na to gledam na poseban način. Miljana me uopšte ne zanima. Imam ćerku Lenu, sa kojom trenutno imam problem, kao i sa njenom majkom. Sada sam sa Jelenom i imam pravo da budem srećan u životu.

ŠOK ZA ŠOKOM Miljana Kulić pred samo finale Parova uradila nešto neočekivano! Ivanu neće biti dobro kada bude video! (FOTO)

Pre neki dan je trebalo da se pojaviš sa Gocom na sudu kako biste rešili pitanje alimentacije, ali ti si propustio da se pojaviš. Zašto?

- Imao sam opravdani zdravstveni problem, ali to ne znači da ću pobeći od svojih obaveza. Dugujem oko 400.000 dinara za alimentaciju i to ću platiti. Jedino mi je žao što su se u medijima pojavile neke druge brojke i što je Goca rekla da nikada ništa nisam plaćao za dete. Postojao je period kada nisam mogao da ispunim svoje obaveze, ali to je sada prošlo. Isplatiću sve što dugujem, ali ne zbog toga što Goca želi da to bude medijski ispraćeno već zbog toga što je to moja dužnost.

"GDE SKOTA NAĐOH, JOJ ŽIVOTE?!" Jelena RAZBILA GLAVU Ivanu Marinkoviću! Najkrvavije pred samo finale, neće živ izaći iz Parova! (VIDEO)

Mnogi su te osudili kada si u finalu rekao da ti je Jelena prioritet, a da te je za decu baš briga?

- To je pogrešno preneto i nisam baš tako rekao. Sa ćerkom Lenom nemam kontakt jer je promenila broj telefona, a Goca ne dozvoljava da se viđam sa njom. Čini mi se da ću na kraju morati da se obratim Centru za socijalni rad, ali bez veze mi je da ćerku viđam na silu.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Imaš pravo da viđaš ćerku svakog vikenda. Zbog čega to pravo nisi iskoristio?

- Poslednje dve godine bio sam u „Parovima“, pa smo se Goca i ja dogovorili da ne dovodi Lenu u rijaliti. To sam ispoštovao, ali sada ne znam Lenin stav o svemu.

Da li misliš da Raša utiče na Gocu?

- To me ne zanima, postojale su priče da se tu nešto dešava, ali ja sam sa Lenom uvek imao korektan odnos. Nikada nisam sumnjao u ćerkinu ljubav, ali nije mi prijatno kada čujem da Rašu zove tatom. Međutim, moraću da se suočim i pomirim sa realnošću.

SVE SE ODIGRALO USRED NOĆI Ivan Marinković PREBIJEN uoči finala! Obezbeđenje nije moglo da spreči incident! (VIDEO)

Da li i dalje misliš da je Raša Gocin potrčko?

- Ne bih da se ponavljam, ali moje mišljenje o njemu se nije promenilo. Doduše, odavno ga nisam video, pa ne znam da li je promenio ulogu.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Jelena: Ivanu sam kupila auto

Da li ste zadovoljni honorarom koji ste zaradili u "Parovima"?

Jelena: Degutantno mi je da se hvalim materijalnim stvarima i da se hvalim honorarom. Međutim, mogu da kažem da sam kaparisala automobil koji želim da poklonim Ivanu.

NEĆE SMETI DA IZAĐE IZ KUĆE Ivanu Marinkoviću sledi pakao nakon "Parova", moraće da plati ogromnu kaznu ili sledi pritvor! Otkrivamo kome i zbog čega!

Jelena Ilić, Ivan Marinković
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Goca i ja smo i dalje venčani pred bogom

Kakvu budućnost planiraš sa Jelenom?

Ivan: Svi moji planovi za budućnost vezani su za Jelenu, ali nedavno sam doneo važnu odluku u životu. Naime, Vendi mi je predložila da raskinem crkveni brak jer, kako mi je rekla, u suprotnom ću imati stegu u svakoj sledećoj vezi. Goca i ja smo još pred bogom u braku, ali to će se uskoro promeniti.

NE PRAŠTA NIŠTA BIVŠEM MUŽU! Goca Tržan prvi put otkriva sve SRAMNE DETALJE o Ivanu Marinkoviću: Nije mi žao da ga strpam u ZATVOR!

BONUS VIDEO:

Posle KLANJA u Parovima 7, Ivan i Jelena ulaze u osmu sezonu?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi