Parovi
printscreen
Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

Kontroverzna učesnica osme sezone rijalitija "Parovi" dugo je krila poreklo i to da je rođena i odrasla u prigradskom naselju Rušanj, te da tamo ima dosta familije. Mračna tajna koju Slađa krije kao zmija noge je njena bolesna sestra Svetlana, koju je ostavila na ulici jer ju je ubedila da prodaju njihovu porodičnu kuću u kojoj je ona po Slađinom odlasku na Banovo brdo ostala da živi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Slađa nikada nije volela Rušanj jer je smatrala da je ona iznad tih seljaka, kako je nazivala ljude koji tamo žive. Uvek se isticala po svojoj ekscentričnosti. Ni sa kim se nije družila, čak je i sopstvenu sestru ugnjetavala i ponižavala, smatrajući da je ona ista kao i svi seljaci oko njih. Prva prilika da pobegne iz rodnog mesta bila je udaja za Izabelinog tatu. Tada je rekla zbogom Rušnju i nikada više nije dolazila iako je imala žive roditelje i mnogo rođaka.

Izabela je bila mala, ali mama joj je usadila ogorčenost prema rođacima, pa ni ona nije marila za bakom i dekom, kao ni za tetkom Svetlanom, koja je živela za dan da ih vidi. Tek kada su se Slađini roditelji umrli, počela je da dolazi u Rušanj i obilazi sestru. Folirala se da joj je stalo i daje voli", priča izvor blizak familiji Petrović iz Rušnja.

Slađa Petrović

Screenshot Youtube

Slađa Petrović, Foto: Screenshot Youtube

"Potom ju je malo po malo ubedila da prodaju porodičnu kuću i kupe stan na drugom mestu. Nije joj dugo trebalo jer ju je sestra obožavala. Mislila je da će konačno biti srećne i zajedno. Uspele su da prodaju kuću za svega 37.000 evra, što nije bilo dovoljno ni za jednu garsonjeru. Slađa je uzela veći deo novca, sestri je dala minimalac. Mučenica je pronašla neku malu kuću joj u Sremskoj Mitrovici i tamo se nastanila kako ne bi ostala na ulici. Slađa nije želela ni da je vidi ni da se čuje s njom".

Slađu sestra i danas kune: "Neka je stigne svaka moja suza prolivena zbog nje. Dabogda, prokletnica, nemala sreće nikada u životu. Loza joj se ugasila.

Parovi 8

Nenad Vujanović/Alo!

Parovi 8, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

"U međuvremenu je prodala još jedan porodični plac, od kog je sav novac strpala u džep, a zatim ga uložila u otvaranje trafike na Banovom brdu. Sestra se od muke šlogirala i sada je bolesna, Slađa je i ne spominje. Nije je pozvala da je pita kako je. Ona je svoje korene iz Rušnja izbrisala", završava dobro upućen izvor za Srpski telegraf.

Ćerka Slađane Petrović, Izabela Aljoski po završetku "Parova 7" poželela je da obiđe rodake u Rušnju, ali je tamo sačekao hladan tuš. Kuća njenih bake i deke odavno je prodata i u tuđem je vlasništvu, te ona i njen dečko Elvin Kadrić nisu imali gde da spavaju. Bili su primorani da mole rođake Petroviće da ih prime na konak, piše Srpski telegraf.

Aleksandar Požgaj otkrio najveću tajnu "Parova 7"! Ovo niste mogli da vidite na TV-u!

AUTOR: Jovan Ilić DATUM I VREME: 23.09.2019. 18:40 Progovorio o zabranjenim temama! Aleksandar Požgaj, Foto: printscreen Bivši učesnik "Parova" Aleksandar Požgaj otkrio je za portal "Alo.rs" šta se to dešavalo iza kulisa ovog rijalitija! HITNO PREKINUT PROGRAM Anđela Lakićević ustala sa stolice i saopštila ŠOK vesti! Ukućani se sledili u momentu!

Pogledajte BONUS video:

Izabela ponovo ulazi u Parove? Mama Slađa pokazala novo operisano lice!