Slađana Petrušić
Printskrin TV Hepi
Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

Jedna od najupečatljivijih rijaliti tuča desila se pre četiri godine, kada je Slađana Slađa Petrušić nasrnula na Jelenu Golubović, a epilog tog sukoba desio se ove godine na sudu kada je Hrvatica osuđena na šest meseci nošenja nanogice.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle svega, Petrušićeva se večeras vratila u luksuznu zemunsku vilu i opet se suočila sa Jelenom Golubović, a prethodno je bila najavljena kao otpisani takmičar - bila je maskirana i sve je zbunila na ulasku.

Ona će zatvorsku kaznu i nošenje nanogice odslužiti upravo u rijalitiju "Parovi 8".

Jelena je rekla kako je pokazala da je ona ta koja režira rijaliti, a Slađa je poručila da će rediteljki zagorčati život i poručila joj da će grebati na vrata.

- Golubice vratila se tvoja najveća noćna mora - govorila je Slađana kucajući na vrata sobe u kojoj je spavala Jelena Golubović.

Ukućani su zanemeli kada se nova takmičarka pojavila u vili.

Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

 

BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Hitna pomoć u Parovima! Milijana će ga u grob oterati, Milojko na ivici propasti!

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 26.10.2019. 22:47 Ne zna koliko će još izdržati! Milijana i Milojko, svadba, Foto: Alo! Milojku Božiću pozlilo je zbog nedoličnog ponašanja njegove žene Milijane Božić. Ona je u emisiji "Vruća stolica" nekoliko puta u uživo programu se poljubila u usta pred njegovim očima sa Nemanjom Stamenović.

 

Komentari (1)

bore.

27.10.2019 16:12

ova ce sa andjelom unistit golubovicevu.