Parovi 8
Alo.rs
Parovi 8

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Bivši učesnik zabavno-humorističkog programa "Parovi" Dimitrije Mijatov ima velikih problema, te ga je spopala najgora moguća muka u doba korone.

On je na svojoj društvenoj mreži Instagram objavio sliku svog sina, koji je veoma bolestan i kome se doktori bore za život.

- Molite se za Nikolu, baš mu je loše. Bože, molim te, pomozi mu - napisao je on potresnu poruku ispod objave na kojoj se vidi njegov naslednik.

Dimitrije Mijatov

Printscreen

Dimitrije Mijatov, Foto: Printscreen

Mijatov je istakao da se još uvek ne žna od čega njegov mezimac boluje.

Podsetimo, on se u Dominikanskoj oženio i dobio sin Nikolu Alexandra. Suprugu Francis Milenu Montilju je upoznao na plaži u jednom kafiću. Posle toga su otišli u jedan bar i dogovorili se da se vide i sledeće veče. U početku im je bilo odlično. Kada je prvi put došao kod nje kući, rekao je da iz kuće "nije izlazio sedam dana". Međutim, nakon nekog vremena stvari su krenule niz brdo. Rekao je da nije želeo da se uda, već da se oženi. Njegova supruga bila je veoma bogata, imala je svoje spremačice, vozača i živela je u kući kao iz bajke. On je počeo da radi u njenoj firmi u marketingu. Međutim, osećao se loše jer je smatrao da ne može da je prati u njenom načinu života. Odlučio je da je ostavi. Ona mu je u početku pomagala da stane na noge. Potom je Dimitrije otišao u zatvor zbog organizovanja krađe klima. Rekao je da svoju bivšu suprugu nikada nije mnogo voleo, ali je sa njom dobio dete i ostao je neko vreme u braku. Sa bivšom ženom nije u dobrim odnosima. U maju je dobio poslednju zabranu prilaska svojoj bivšoj supruzi. Kaže da mu je supruga često otežavala da vidi svog sina.

insta

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram

Međutim, oni su sada ujedinjeni zbog zdravlja deteta, koje nema cenu.

Dimitrije je u Beogradu, a njegov sin u Dominikanskoj Republici.