Ivan Marinković
Printscreen/Youtube
Ivan Marinković

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Nakon što se javno odrekla rođenog brata Ivana Marinkovića, jer mu zamera vezu sa jelenom Ilić koja ga bije, ponižava, ucenjuje i maltretira, a on joj sve toleriše, jer je mahom u pijanom stanju i ne rasuđuje kao normalna osoba, kako tvrde izvori bliski produkciji, Marinkovićeva rođena sestra Teodora sprema se da uđe u vilu i da brata postavi na svoje mesto!

- Teodori je Ivan najvažniji na svetu, uvek je bila na njegovoj strani i činila je sve za njega, međutim, neće više da se troši i kida, jer on očigledno uživa u torturi kojoj ga izlaže Jelena - objašnjava izvor i dodaje:

Ivan Marinković

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

- Ona još uvek nije donela konačnu odluku, ali će verovatno pristati da uđe i posatane ravnopravni rijaliti učesnik budući da je i sama u lošem finansijskom stanju, nakon svega što je doživela zbog rođenog brata i stana u kome su odrasli. Ivan se nadao da će mu sestra sve tolerisati kao i do sada, međutim shvatio je da nešto debelo nije u redu kada na Svetog Stefana Teodora nije došla u vilu, niti mu je poslala posluženje za cimere, budući da je to njihova krsna slava. Tada se rasplakao i blio mu je i te kako teško, ali ni to nije bilo dovoljno da shvati da mu sestra samo spočitava koliko Jelena, po njenom mišljenju, nije dobar izbor za njega. U svakom slučaju, ako prelomi i uđe u rijaliti, Teodora će svakako izneti sve tajne koje je saznala o Jeleni i pokušaće da otvori oči bratu - zaključio je izvor blizak produkciji.

Ivan Marinković Jelena Ilić

Screenshot

Foto: Screenshot