Milojko i Milijana Božić
Bojana Zajić/Alo
Milojko i Milijana

Dejan Briza

Milojko i Milijana, Foto: Dejan Briza

Fanovi popularnog rijalitija imaće priliku da vas gledaju na malim ekranima 24 časa, sedam dana u nedelji. Da li ćete se suzdržavati od seksa pred kamerama?

Milijana: Svesni smo toga da ćemo biti okruženi kamerama i da ulazimo u rijaliti, gde će ljudi pratiti svaki naš korak. Imali smo dve nedelje da uvidimo koliko naša veza zanima javnost, pa smo zbog toga i prihvatili ponudu Televizije „Hepi“. Ipak, ja nisam tip osobe koji će da se suzdržava ako oseti potrebu za seksom. Ne zanima me šta će okolina da priča, ne bismo bili prvi koji su imali seks pred kamerama.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Milojko: Ljudima je naša ljubav zanimljiv, i jasno je da će ih zanimati i naš seksualni život. Znam da u tuš-kabini nema kamera i ako dođe to toga da poželimo da imamo seks, možemo tamo da se sakrijemo. Milijanu je, priznaćete, ipak lepše gledati u takvim situacijama nego mene matorog.

Milojko i Milijana

Dejan Briza

Milojko i Milijana, Foto: Dejan Briza

Mnogo se priča o tome da Milojko ne može da zadovolji toliko mlađu devojku. Šta vi kažete?

Milojko: Mislim da vam je Milijana dovoljno rekla. Još nikada nisam popio tabletu za erekciju niti sam imao problem s potencijom. Dok god sam ovako mlad, nema razloga za brigu. Vidite valjda po njoj da joj ništa ne fali. (smeh)

Milojko i Milijana

Dejan Briza

Milojko i Milijana, Foto: Dejan Briza

Aktivni ste, dakle, u svim pozama? Volite li neku posebno?

Milijana: Sve što nam se radi, radimo. Nemamo nikakvih problema s pozama, seksualno potpuno odgovaramo jedno drugom i dovoljno se poznajemo da znamo kome šta odgovara. Ne bih izdvajala jednu pozu, važno mi je da udovoljim njemu, a potom i sebi. Nekada nam dođe jedno, drugi put drugo. Sve zavisi od raspoloženja, baš kao kod svih drugih koji imaju seks. Verujte da sam zadovoljena kao da ima 25 godina, a dušebrižnici neka se ne sekiraju.

Milojko: Nisam zahtevan tip, a ne izmišlja ni ona toplu vodu. Nisam sad za vratolomije, ali pratimo jedno drugo i ne postoji ništa što ne radimo kao i svi drugi parovi. Detalje svoje intime ne bih otkrivao, to ću zadržati za sebe. Ali, što se tiče seksa i poza, baš nemamo nikakvih problema.

Neki od ukućana, kao i pevač Era Ojadnić, već su se ponudili za seks utroje. Dolazi li trojka u obzir?

Milijana: Trojka s Erom? Ni pod razno! Ma, kada bolje razmislim, ni sa kim. Nisam pobornik takve vrste seksa i moraću da pitam gospodina Ojdanića da li uzima neka sredstva za potenciju, pa mu svašta pada na pamet.

Milojko: Nikako ne bih pristao na trojku. Pa, to bi bilo van svake pameti i van svega što je za mene normalno. Milijanu ne dam nikom - ni u trojci ni van nje. Era nek uvede svoju devojku, pa s njom nek ima trojke i grupnjake, ako mu je to već tolika želja.

Šta ako neka opasna cica sa silikonima pokuša da zavede Milojka i uveče ga u krevet?

Milijana: Bilo koja od tih žena može do sutra da pokušava da ga zavede, čak i da dubi na glavi i da ima ne znam koje silikone, ja u svakom trenutku znam koliko me Milojko voli i da me nikada ne bi ostavio ili, ne daj bože, spavao s nekom drugom ženom. Uopšte se ne plašim konkurencije.

Milojko: Nikada ne bih prevario svoju Milijanu. Pa, ona je moja ljubav, ona je moje sve! Vratila me je u život i podigla me je sa dna, kada mi je najteže bilo. Nikakva silikonka ne bi mogla da me odvoji od nje ili da učini nešto što bi nas razdvojilo. Imam najlepšu verenicu, koja osim što je prelepa i mlada, ima veliko srce i dušu. Nisam valjda lud to da izgubim.