COKIN TATA OTVORIO DUŠU ZA ALO! Saznao da Nikolu prozivaju da je gej pa OPLEO, a onda se dotakao i Šmizle!

Konačno rekao sve što je želeo

Nenad Tasić
Nenad Tasić, Foto: Printscreen

Nenad Tasić, otac Aleksandre Tasić, poznatije kao Coka, učesnice rijalitija „Parovi“, rešio je da otkrije za „Alo!“ da li mu smetaju priče koje kruže po vili da je Nikola Lakić, njegov budući zet, naklonjen muškarcima.

"Zaista ne bih mogao to da komentarišem, jer ja nisam video da je on bio sa nekim muškarcem, pa ne bih ni da pričam o tome", rekao je Nenad za „Alo!“, a onda je ipak rešio da podrži ćerkin izbor.

"Čuo sam neke spekulacije, ali šta je tu je. Sve i da je najveći peder na ovom svetu, ako ga moje dete voli, volim ga i ja! Sve i da saznam da je gej, ako ga Aleksandra voli, i ja sam za njihovu vezu i podržavam sve", rekao je Nenad Tasić, koji je ovom izjavom razbio mnoge predrasude.

Iako je Cokina trudnoća u rijalitiju bila veliki šok za porodicu Tasić, te su njeni majka i otac više puta napadali ćerku i zeta, sada su rešili da promene ploču.

"Nisam se nadao da će mi ćerka ostati trudna u rijalitiju, a na početku nisam ni podržavao njenu odluku da bude sa Lakićem i da imaju bebu. Kada sam video da se stvarno zaljubila, podržao sam ih. Nije mi se dopadalo to što je Nikola stariji, ali šta da se radi! Želim joj svu sreću ovoga sveta", rekao je on.

Nikola Lakić i Coka
Nikola Lakić i Coka, Foto: Printscreen

"Lakić je dobar dečko i mislim da je iz dobre porodice. Verujem da će njihova veza opstati. Pričalo se da je on sa Cokom zarad rijalitija, ali ni to nije istina. Nikoli je već vreme da se ženi i da ima decu, a moja ćerka je mogla još malo da uživa, međutim, šta je tu je. Neka su živi i zdravi", rekao je Nenad za „Alo!“.

Šmizla je baraba!

Jovana Novakov Šmizla ispričala je ukućanima da je Nikola Lakić gej, a nakon toga je sve šokirala izjavom da će izazvati spontani pobačaj Coki tako što će je svakodnevno provocirati. Aleksandrin otac bio je šokiran zbog svega toga.

"Šmizla je katastrofalna devojka. Niti je pametna, niti lepa, jednom rečju - blagi užas. Ona voli samo da provocira, ogovara... Jedna obična nasilnica koja mi maltretira dete i ciljano je ubačena u rijaliti da bi je isprovocirala. Šmizla je baraba i prevarant, zato momci neće da je trpe", osuo je Nenad paljbu po Šmizli.

Jovana Novakov Šmizla
Jovana Novakov Šmizla, Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi