Ružica Veljković
Printskrin TV Hepi
Ružica Veljković

Printskrin TV Hepi

Ružica Veljković, Foto: Printskrin TV Hepi

Bivša učesnica i pobednica Parova, Ružica Veljković, jedna je od retkih koje je narod zavoleo na "prvu loptu". Ona je bila potpuno iskrena i nije ništa skrivala, već je o svemu otvoreno govorila i radila je sve što je želela, bez obzira na posledice.

Ružica Veljković

Instagram/ruzicaveljkovic

Ružica Veljković, Foto: Instagram/ruzicaveljkovic

Ona bi mogla postati i učesnica osme sezone bez obzira što je sada ostvarena kao majka i supruga. U svemu apsolutno ima podršku porodice i nije joj bitno šta drugi ljude misle, oni su njoj to dokazali i dok je prošli put boravila u vili spremna da osvoji prvo mesto ali je nažalost zbog svog stanja morala da napusti vilu i posveti se sebi i svojoj bebi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ružici nedostaje televizija, i želi da se podseti kako je to biti u rijaliti zbog toga je i spremna da pregovara sa produkcijom. Ne traži posebne uslove jer je Happy televizija njena matična kuća i spremna je da se pokaže sada, u potpuno drugačijem svetlu! Smatra da je već sada spremna da se na kratko odvoji od svoje bebice. Njen suprug nema problem sa tim, jedino što želi jeste da dogovori mogućnost da ih viđa kada to želi - otkrio nam je njen blizak prijatelj i dodao da možda postoji mogućnost i da uđe sa detetom!

Nikola Lakić i Coka podelili divne vesti, njihovoj sreći nema kraja! (FOTO)

AUTOR: happytv.tv/J.I. DATUM I VREME: 11.08.2019. 18:35 Divno! Nikola Lakić i Coka, Foto: printscreen Bivši učesnik zabavno-humorističkog programa "Parovi" Nikola Lakić jedan je od takmičara kom je ovaj rijaliti zaista promenio život. Naime, on je u luskuznoj vili upoznao svoju mirnu i sigurnu luku Aleksandru Tasić Coku, a njih dvoje su u šou programu začeli plod svoje ljubavi.

 

Izgleda da će ovo biti prava rijaliti sapunica! Da li ste spremni za početak nove sezone Parova?

BONUS VIDEO:

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!

 

Komentari (1)

Jelena

12.08.2019 22:44

Možda je Ružica raskinula sa momkom i ulazi u rijaliti!