ĆERKA GA PRIJAVILA POLICIJI Rođena sestra otkriva: Ako Milijana uđe sa Milojkom u rijaliti, OTAC ĆE UMRETI!

Skandal!

Milojko i Milijana
Milojko i Milijana, Foto: Screenshoot

Milijana (21) i njen čak pet decenija stariji partner Milojko (74) svojom ljubavnom pričom zaludeli su javnost, a o ovoj romansi izveštava i austrijski Kozmo.

Vest da je svadba zakazana i da razmišljaju o ulasku u rijaliti, kao i da rade na prinovi najviše je potresla Milijaninog oca, koji ne može da se pomiri s tim. On joj je u besu pretio i poručio da će ubiti i nju i Milojka. Milijana ga je prijavila policiji, pa mu je određena privremena mera prilaska.

 

Ne bih da je gledam

Milijanina sestra Olivera rešila je da o svemu progovori. Kaže da je sestri oprostila i da će je uvek podržavati, ali se ipak ne slaže s nekim njenim postupcima.

- Zameram joj što je oca prijavila policiji, nije trebalo tako da reaguje. Taj dan kad je sve izašlo u javnost, otac me je pozvao, plakao je i rekao:

- Ne znam šta da uradim, jedino da odem njih dvoje da ubijem.

Bio je toliko besan i povređen, svi živi su ga zapitkivali, a bilo je dosta ružbnih komentara - priča Olivera.

Njoj je bilo lpše što je Milijana priču plasirala u medije, a smatra da je pre toga trebalo da se konsultuje s porodicom. Dodaje da joj je sestra rekla da će 90 posto ući u rijaliti, ali da još uvek nisu odlučili koji.

Milojko i Milijana
Milojko i Milijana, Foto: Screenshoot

- Iskreno, ne bih volela da ih gledam svako veče kako se i dalje eksponiraju. Mislim da će njen ulazak u rijaliti oca da dotuče, to će biti kraj. Znam da mu je teško jer je već sad rešio da raskrsti s njom - tužna je Olivera.

Objašnjava da Milijana s Milojkom nije zbog novca i da ga voli, kao i da su je oduvek privlačili stariji muškarci. Kako kaže, roditeljima je to teško padalo, posebno ocu, s kojim je imala loš odnos zbog toga.

 

Skrivala od ljudi

- Preksinoć sam pozvala sestru da joj se izvinim zato što sam joj prethodno u besu rekla da više nema sestru. Krila sam novine na poslu, da ne gledaju ljudi. Ovo joj je najstariji partner i prihvatila sam ga. Mama se najbolje drži, ali, naravno, i njoj je teško. Iskreno se nadam da je sestra ovo uradila zbog popularnosti, jer drugo opravdanje ne mogu da nađem - zaključila je Olivera I dodala da će na svadbu otići, ali da ne veruje da će I otac.

Kontroverzni par juče je gostovao u rijalitiji-programu "Parovi", ali nije poznato da li su prihvatili ponudu da se u njemu takmiče.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi