Violeta Katić, lažna advokatica
Privatna arhiva
Violeta Katić, lažna advokatica

Privatna arhiva

Violeta Katić, lažna advokatica, Foto: Privatna arhiva

Portal Balkanska pravila je prvi upozorio na lažno predstavljanje takozvane advokatice Violete Katić čije je ”delovanje” ojadilo nekolicinu žrtava koje su poverovale u njene laži! Kako se situacija dalje razvijala, ostali relevantni mediji u Srbiji su preneli našu objavu i tako je cela Srbija saznala za laži i prevare ove žene! Kako vreme prolazi, klupko laži i prevara Katićeve se odmotava! U međuvremenu je Violeta ušla u rijaliti i svojom ”pričom” skrenula pažnju javnosti na sebe izigravajući žrtvu i ”naivnu” prevarenu ženu!

Da situacija bude gora, lažna advokatica Katić je u svoje spletke ”uvukla” nekoliko izuzetno uglednih osoba i svojim lažnim delovanjem bila na dobrom putu da ukalja njihov, dugo godina građen ugled i reputaciju! Portal Balkanska pravila je kontaktirao lica koja su bila žrtve ”prevarantskog pira” ove, kako se ispostavilo, izuzetno opasne žene.

Preporučujemo:

Obzirom da su oštećena lica svakodnevno izložena medijskom stubu srama zbog boravka Violete Katić u rijaliti programu, Portalu Balkanska pravila I Hepi televiziji se obratio Martin Latka,vlasnik firme iz Češke koji je takođe bio žrtva prevare Katićeve. On je, s’ tim u vezi poslao mail, u kojem detaljno objašnjava kako je dospeo u klopku lažne advokatice i, sumnjive pravnice, Violete Katić.

Portal Balkanska pravila javnosti iznosi skrinšot mail-a koji je poslan od strane gospodina Martina Latke.

Diploma

Alo.rs

Diploma, Foto: Alo.rs

Mejl u kojem Martin Latka objašnjava kako je postao žrtva prevare Violete Katić

Da bi stvar bila decidna i jasna, novinari Portala Balkanska pravila su uzeli izjave od ostalih lica, pominjanih u slučaju lažne advokatice: Bobana Petkovića i Jelene Stanković I Dragana Jovanovića.

Violeta Katić, lažna advokatica

Privatna arhiva

Violeta Katić, lažna advokatica, Foto: Privatna arhiva

Boban Petković nam je rekao da je on naseo na laži Violete Katić tako što mu se predstavila kao lice koje radi u advokatskoj kancelariji uglednog advokata Tapuškovića.

- Predstavila mi se kao advokatica, međutim, kako je vreme odmicalo, uvideo sam da se tako ne ponaša jedan pravnik a kamo li advokat! Pozvao sam kancelariju advokata Tapuškovića da mi da informaciju da li je dotična zaposlena kod njega a on mi je, čovek, bukvalno odgovorio pitanjem: ”Šta kažeš , bre!?” Ispostavilo se da je njena legitimacija lažna i da je nema u registru advokatske komore što su nam potvrdili i u komori! Tapušković je rekao da je poznaje ali iz spora u kojem je ona optužena! Zamislite da žena kaže da ide na suđenje kao advokat a kad se proverilo sve ona je u Sud ulazila u ulozi optuženog!? Ne verujem ni da je pravnica a kamoli advokatica, rekao je Boban Petkovnić, vlasnik firme iz Jagodine.

Dragan Jovanović, takodje vlasnik firme iz Jagodine koja je kao angažovana od strane firme Petkovića izvodila radove u Češkoj za klijenta firme Martina Latke, takodje je prisustvovao sastancima gde je Violeta Katić pokazivala svoju legitimaciju I predstavljala se kao advokat kancelarije Tapušković.

Nije mi jasno otkud njoj tolika smelost da se sa tom legitimacijom predstavi načelniku policije u Jagodini I gradonačelniku. To može samo neko ko ima ozbiljne poremećaje u glavi I ko ne mari za posledice, kazao je Dragan Jovanović.

Boban Petković i Dragan Jovanović, preduzetnici iz Jagodine

Violeta Katić, lažna advokatica

Privatna arhiva

Violeta Katić, lažna advokatica, Foto: Privatna arhiva

Violeta nije samo Latki,Petkoviću i Jovanoviću pokazivala lažnu legitimaciju advokatske komore već i oštećenoj u ovim lažima, Jeleni Stanković. Kako je rekla u svom uključenju u emisiji na Hepi televiziji, Violeta joj je pokazala legitimaciju, nakon čega joj je ona poverovala da je advokat kancelarije Tapušković i da će joj pomoći oko određenih pravnih stvari. Za usluge joj je uzela 800 evra ! Naravno, nikada joj ništa nije završila a novac je otišao u nepovrat!

Boban Jovanović, koji je prvi razotkrio i raskrinkao njene laži je bio I prvi na tapeti lažne advokatice. Kako bi situacija bila izvedena na čistac, gospodin Jovanović je nekoliko puta bio gost TV Hepi, na čijim malim ekranima Violeta sada igra jednu od rola u rijaliti šou-”Parovi!” Kontaktirali smo Jovanovića koji je pristao na razgovor i izneo sledeće:

Boban Jovanović kao gost emisije ”Parovi”

- Ne samo da ona nije advokatica već sumnjam da je završila osnovne studije Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu! To je poražavajuće! Ja sam pre dve nedelje tražio, od novinara koji se bave ovom aferom da se proveri diploma Violete Katić, da javnost konačno sazna ima li ona ikakve veze sa Pravnim fakultetom, Kao žrtva njenih prevara, zajedno sa ostalima pravdu ćemo potražiti na sudu. Nekoliko puta sam gostovao na medijima I davao izjave u cilju da se raskrinkana osoba privede pravdi a ne da se od toga pravi rijaliti šou I da se nemoralno predstavllja za moralno I time sam stavio tačku na moja pojavljivanja u medijima u vezi toga.

Pročitajte još: