HOROR U ZEMUNSKOJ VILI Prevarena žena krenula sa pištoljem na učesnicu "Parova": Policija i obezbeđenje hitno reagovali!

Haos u rijalitiju

Parovi, policija
Foto: YouTube/printscreen

Prevarena žena koja je trebalo da uđe u vilu večeras i da prespava, drmala je vrata vile, skakala po obezbeđenju, vikala na Sanju, iznosila istinu i vređala je!

Sanja se tresla, smejala se, plakala, sve boje je promenila u licu. Klečala je, pila vodu sa šećerom i onda se svađala sa konkurentkinjom, pevala joj, otvarala vrata, odnosno pokušavala da otvori ista u naletu straha i besa.

Priznala je i više nego što treba, tajnu po tajnu, do konačnog čina rekla je sve! Kriva je.

Sanja Mirkov
Sanja Mirkov, Foto: printscreen

U trenutku kad je opasnica trebalo da uđe, sve je stalo, svi su se ućutali.

Voditeljka je dobila informaciju, pa su pozvani jače obezbeđenje i policija. Glas kod vrata se udaljavao, a Sanja je opet prebledela.

Saznala je da je milicija nju odvela jer je krila nešto u odeći, nekakvo oružje s kojim je htela u napad na Sanju. Njoj su od ove vesti oči pocrvenele.

- Htela je, ne da ti naudi, nego da ti presudi. Javili su mi da je krila nešto u odeći, morali smo da je uklonimo. Trebalo je da spava ovde, ko da je zaustavi ako ti je tako blizu, tokom noći? Imala si sreće više nego pameti.

Sanja Mirkov
Foto: printscreen

Sanja se vratila na mesto vidno zabrinuta, tvrdeći da zna tu osobu i takvo njeno ponašanje i da joj je izvesni Dalibor to sve pričao o njoj.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi