Aleksandar Požgaj
Printscreen
Aleksandar Požgaj

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, njima je dosadilo da Aleksandar radi sve na svoju ruku i da očekuju da se oni sa tim pomire, bez da ih pita šta zaista misle o tome!

"Svi su složni kada je njegovo učešće u pitanju, njegova porodica, Ivana ali njena porodica su istog stava! On mora da nauči da pazi na njihova osećanja i da ne bude samo onako kako on želi već da bude svestan da ima napolje porodicu, ljude koji ga vole i čekaju! Njima je najviše smetao njegov odnos sa Ivaniom i Milijanom, i više puta su mu to napomenuli ali on nije želeo da sluša, sada će biti malo drugačije", rekao nam je njegov prijatelj!

Aleksandar Požgaj, Ivania

Printscreen

Foto: Printscreen

"Ukoliko bude ulazio u novu sezonu, neko od porodice će takođe ući sa njim kako bi mogli da paze na njegovo ponašanje", zaključio je on!

Izgleda da Požgaj više ne može biti kralj drame, jer ako se ne smiri vrlo je moguće da mu supruga više neće dozvoliti da se pojavljuje na malim ekranima!

Milijana i Požgaj ponovo uhvaćeni u vreloj akciji, divljački je zgrabio u hodniku! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 09.07.2019. 15:25 Požgaj i Milijana ponovo su uhvaćeni u akciji. Milijana, Požgaj, Parovi, Foto: Screenshot Od trenutka kada je Milijana ušla u vilu "Parova", odmah je bila Požgajeva meta. Oni su se poprilično dugo muvali, ali morali su to da prekinu zbog Milijaninom izabranika Milojka.

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda