JEDVA GA SMIRILI LEKOVIMA Požgaj isterivao demone iz Milijane, Milojku pozlilo, a onda zatražio od verenice nešto SRAMNO! (VIDEO)

Jezive scene u rijalitiju "Parovi"...

Aleksandar Požgaj, Milijana Bogdanović
Foto: Printscreen

Milijana Bogdanović, koja je u rijaliti "Parovi" ušla kao verenica Milojka Božića, spremna na sve da dokaže da je između njega i 54 godine starijeg muškarca prava ljubav, brzo je promenila priču.

Ona se, očigledno, zaljubila u Aleksandra Požgaja pa je posle poljubaca i maženja krenula žestoka svađa.

Tako je noćas došlo do žestokog sukoba i ožgaj je Milijani sasuo u lice sve što misli, a njoj nije bilo nimalo prijatno zbog toga.

"Ti si pod magijom! Ne znam da li Vesne Rivas, ili nekog drugog! Imaš lepo lice, kosu, kožu, noge, ali da si glupa, glupa si", urlao je bivši političar.

Milijana ga je gledala potpuno šokirana, a kasnije je on, u spavaćoj sobi, prišao Milijani počeo je da je prska svetom vodicom. U jednom trenutku je počeo da se i moli za nju zbog čega su ga svi šokirano gledali.

Aleksandar Požgaj, Milijana Bogdanović
Foto: Printscreen

"Biće sa mnom sve u redu, ali s tobom neće", rekla je Milijana.

Milojko je morao da popije lekove za smirenje, a nije hteo da je poljubi dok se ne okupa jer je sva poprskana svetom vodicom.

Podsetimo, Milijana i Milojko ušli su i rijaliti kao verenici čije je venčanje zakazano za septembar ove godine. Međutim, od samog ulaska u šou "Parovi" Milijani se svideo Aleksandar Požgaj sa kojim se nekoliko puta i poljubila. On je inače oženjen, a u nekoliko navrata tokom rijalitija pominjao je i da ga napolju osim žene čekaju i ljubavnice.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi