VATAČINA U SITNE SATE PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM! Požgaj i Milijana otišli u TAJNU SOBU, pa se prepustili strastima! Sve vreme joj je dirao... (FOTO)

Mazio je po nogama.

Milijana i Požgaj
Milijana i Požgaj, Foto: Screenshoot

Aleksandar Požgaj i Milijana Bogdanović našli su se u "Tajnoj sobi". Nakon što su usnimljeni kako se ljube, njih dvoje su se osmali. Požgaj je otkrio šta misli o novoj cimerki.

 

- Mislim da je Milijana prirodna, negovana, nežna. Zarobljena je sa Milojkom, stalno gleda šta da kaže. Pored mene sija, ne samo pored mene, pored svih. Ona je nebrušeni dijamant, pametna je, lepa. Mane su joj što je brzopleta i ljubomorna. Vrline su joj lepota i godine, potencijal. Dok god sam ja u vili, nisi sama- rekao je Požgaj. Milijana se nasmešila Aleksandru, očigledno joj laska pažnja.

- Mana mu je što mi ne odgovara na pitanja i što teži tome da upozna više ljudi istovremeno. Kad bi me Milojko izbacio iz kreveta, i da Ivania izađe iz svog, da li bi pre primio mene ili nju? Volela bih da ne pričaš sa njom! - rekla je Milijana Požgaju.

Milijana i Požgaj
Milijana i Požgaj, Foto: Screenshoot

- Tebi treba neko snažan - kazao je Požgaj i poljubio je u kosu. On je dodao da ne želi da se Milijana ljubi sa Milojkom i da izađe iz njegovog kreveta.

Naglasio da je Milijana mora da se preorijentiše na mlađe muškarce.

- Tvoj talenat je zavođenje! - bio je jasan Aleksandar. Požgaj joj je spustio ruku na koleno i blago ga stegao, a ostaje da vidimo kako će Milojko reagovati kada vidi šta je njegova draga radila sa Aleksandrom. Inače, Požgaj je dobio ogromnu svotu novca da zavee Milijanu. O kojoj cifri je reč, pogledajte OVDE.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi