Milijana i Požgaj
Screenshoot Youtube
Aleksandar Požgaj

E-Stock

Aleksandar Požgaj, Foto: E-Stock

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bivšem političaru ponuđeno je 3.000 evra da se umeša u vezu kontroverznog para i pokuša da zavede Milijanu. 

Milojko i Milijana

Dejan Briza

Milojko i Milijana, Foto: Dejan Briza
Milijana Milojko Parovi

printscreen

Milijana Milojko Parovi, Foto: printscreen

 

- Čim mu se ukazala prilika, Požgaj je krenuo u akciju. Na poslednjoj žurki je čak prišao Milijani, zagrlio je i poljubio, a to je Milojko sve gledao sa strane. Nije mu bilo svejedno kada je video da drugi muškarac ljubi njegovu devojku, a Požgaj je to primetio i samo nastavio. Takođe, za stolom je rekao da mu se Milijana veoma dopada i da bi je poljubio u usta da nije oženjen. Milijani je otvoreno poručio da u njegovom krevetu uvek ima mesta za nju, a tada je Milojko pozeleneo od ljubomore - kaže naš izvor. Kako otkriva, Milijana za sada odoleva Požgajevom šarmu, ali joj i te kako prija njegovo udvaranje. aleksandar pozgaj

Parovi

Screenshot Youtube

Parovi, Foto: Screenshot Youtube

Milojko: Požgaj je Pera Detlić

Iako je Milijana nekoliko puta naglasila da nema nameru da prevari Milojka, čini se da njen 53 godine stariji partner ne misli tako. Naime, Milojko je nedavno otkrio da ga i te kako nervira Aleksandar Požgaj, jer se mota oko njegove verenice.

- Požgaj igra igru, a Milijana to ne razume. On je Pera Detlić, obeležen je ovde. Šta ima da me osuđuje zbog veze sa Miljanom? Osuđujem ja njega jer nema decu. Nisam ljubomoran na Požgaja, daleko od toga - pričao je Milojko.