NEPRISTOJNA PONUDA Ponudio joj dva miliona za njenu nevinost: Imućan mladić želi samo jedno, a evo kako se izjasnila učesnica "Parova"!

Prvi put u istoriji rijalitija se dešava nešto ovakvo.

Ivana Mitrović
 Foto: Youtube/Printscreen

Prva rijaliti devica Ivana Mitrović svašta je isprobala u zabavno-humorističkom programu "Parovi", ali još uvek nije iskusila čari se*sa, pa ih dugo priželjkuje.

Karatistinja je mesecima unazad zaljubljena u Milutina Radosavljevića, pa je na sve spremna radi njegove pažnje.

Ivana je par puta završila sa svojom simpatijom u toaletu gde su radili "bezobrazne" radnje, ali nije bilo čistog se*sa.

Ivana Mitrović
Foto: Youtube/printscreen

Mitrovićeva u osmoj sezoni ima samo jedan cilj - a to je da konačno uradi sa Milijem ono o čemu je dugo maštala, pa želi da joj on skine nevinost.

Nedavno je na zvaničnom "Instagram" nalogu stiglo jedno pismo upućeno Ivani.

Jedan čovek je spreman da da 2.000.000 dinara kako bi joj on bio prvi.

Ivana Mitrović
Foto: Printscreen/YT

- Zdravo produkcijo. Imam 31. godinu, i nikada nisam iskusio pravu ljubav. Žene su me varale, lagale i iskorišćavale za novac. Moj otac drži jednu ozbiljnu kompaniju pa me često saleću sponzoruše. U početku su bile interesantne, ali sada su potrošna roba. Kada dobro razmislim shvatam da mi je potrebna žena kojoj ću biti jedini, iskrena dama koja će me poštovati. Gledao sam Parove i uočio malu Ivanu Mitrović. Devojka jeste čudna zbog lošeg detinjstva, ali njena iskernost se prosto oseća i vidi. Siguran sam da je nevina, ja bih voleo da joj budem prvi. Spreman sam na sve radi njene pažnje. Želim da je oženim, ako treba paltiću i 2.000.000 samo me povežite sa njom - zahtevao je mladić, koji je pored ove poruke, poslao i svoju sliku.

Velika je verovatnoća da će Ivana odustati od Radosavljevića i uploviti u romansu sa ovim imućnim dečkom koji ne planira da odustane od nje.

Za sada se još uvek nije izjašnjavala.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi