VOJISLAV GA NIJE PODRŽAO DA UĐE U "PAROVE"! "Policija mi zaplenila oružje i uhapsila me!" Nikola Šešelj izneo intrigantne detalje o sebi i ocu!

Zaprepatio javnost svojom pričom!

Nikola Šešelj
Foto: YouTube/printscreen

Nikola Šešelj (35), po zanimanju šanker, sin predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, ušao je u rijaliti "Parove", a Vojislav ga nije podržao iako je predsednik SRS čak nekoliko puta ulazio u luksuznu vilu u Zemunu.

Naime, Vojislav je saznao za njegov ulazak u poznati TV format nekoliko sati pre samog dolaska u vili i nije baš reagovao pozitivno.

Nikola je rekao da nije sazreo za političara i da će uvek ostati u senci svog oca, da će uvek biti sin Vojislava Šešelja, a njegova deca unuci Šešelja.

Nikola Šešelj
Foto: YouTube/printscreen

- Jako je teško nositi se sa tim prezimenom. Nikada neću izaći iz njegove senke. Niko me neće gledati kao Nikola, čak će i moja deca nositi to breme, uvek će biti unuci Vojislava Šešelja i to je jako teško. Što se tiče prezimena, ima više loših to prezime Šešelj nego dobrih stvari - rekao je Nikola.

Šešeljev naslednik je odlučio da se bavi politikom kako bi pomogao svom narodu, ali je bio uhapšen i osuđen na šest meseci kućnog pritvora.

BORI SE Majka bivšeg rijaliti učesnika završila na Sajmu zbog koronavirusa! Evo kako izgleda!

Vojislav Šešelj
 Foto: printskrin

- Policija je ušla u jedan lokal u Batajnici, pronašli oružje, priveli su me. Šapić me je pozvao, pošto smo imali super saradnju, rekao sam da sam spreman da uradim šta god on kažeš. Rekao mi je kako god da odlučim, ali da neću moći da budem na funkciji i ja sam dao ostavku i ja sam posle 15 minuta odlučio da dam ostavku, jer sam bio osuđen na šest meseci kućnog zatvora i tu funkciju u odboru ne bih mogao da obavljam - otkrio je Šešelj i posle toga je odlučio da se ne bavi politikom.

- Jako mi je teško bilo u kućnom pritvora. Prvo sam bio kod bivše žene, izdržao sam čitavih 15 dana, pa sam promenio adresu i trebala je jaka psiha da budeš izolovan - rekao je Šešelj.

OVO NISTE ZNALI O NJEMU! Nikoli Šešelju koji je večeras ušao u "Parove" bivši predsednik Srbije bio je na krštenju, a evo ko su mu kumovi!

Nikola Šešelj
Foto: YouTube/printscreen

- Vole deca da se igraju sa igračkama, to je napisao moj otac. Ja sam držao kalašnjikov 1991, nisam znao da pucam, ali sam znao da ga dobro držim. I on (Vojislav Šešelj) nosio je to oružje sa sobom i mene je to uvek zanimalo - rekao je Nikola.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi