Parovi Linda
printscreen
Parovi Linda

printscreen

Parovi Linda, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Mnogi su smatrali da je Mirjana imala nadmen stav kada je ušla u vilu, a posebno kako se ophodila prema Baka Lindi.

- Kada bude trebalo takmičićemo se, kada bude trebalo bićemo prijateljice. Nisam se uplašile od Mirjane. I tražim da mi se Mirjana izvini, ako to učiniš bićemo prijateljice a ako ne, nema šanse - oštro je izjavila Linda.

 

Naime, problem između njih dve nastao je kada je Branka prva došla da se pozdravi sa novom učesnicom. Ona je nju izljubila tri puta, ali Mirjana nije želela da ustane prilikom pozdravljanja sa Lindom, te je to baku iz Pečenjevca uvredilo.

Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

Mili je pregršt uvreda uputio na Lindin račun, a onda se ona prisetila Milijevih reči, te se suzdržavala da ne zaplače, ali je ipak pustila suzu na kraju.

- Ma rekao je svašta.Navodno se ja njemu nisam javila kada sam ušla, a ja se toga stvarno ne sećam - kroz tugu je govorila Linda.

Parovi Mirjana Damjanovski

printscreen

Parovi Mirjana Damjanovski, Foto: printscreen

- Ajde što mi je rekao da sam paprikarka, to me ne pogađa.Ali on ulazi u moj privatni život.Pitao me je odakle meni toliko zlata...Pa nisam ukrala sigurno.Sve što imam zaradila sam.Rekla sam mu i da imam 3 hektara zemlje u leskovcu, pa mogu da mu dam jedan hektar da obrađuje i sadi voće i povrće - zaključila je Linda.

 

Komentari (1)

Goga

06.12.2018 20:41

Sve po zadatku, da bi ostali duže.