Slađa Petrušić
Screenshoot Youtube
Slađa Petrušić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Kao što je verovatno svima već poznato, učesnica rijalitija "Parovi" Jelena Golubović završila je u krevetu kod Pavaa Vladila. Njih dvoje su tokom cele noći razmenjivali nežnosti, mazili se i dodirivali.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon toga je Pavao sve iznenadio kada je danas rekao da je to sve igra i da samo želi da se osveti Golubovićki. Njena iskrena osećanja još uvek nisu uspela da razoružaju ovog surovog takmičara, koji svoju "osvetu" slavi sa ostalim takmičarima.

Slađa Petrušić je na ogromno iznenađenje svih gledaoca u tajnoj sobi priznala da podržava Jelenu Golubović iako između njih ne jenjava tenzija od davnog sukoba velikih razmera, koji je stigao i do suda!

"Podržavam Golubicu u ovoj priči, ja sam bila sinoć celu noć u krevetu, Pavao sad laže, a ona se iskreno zaljubila, promenila se mnogo, vidim joj to u pogledu" , priznala je Slađa.

Jelena Golubović i Pavao

Screenshot Facebook

Foto: Screenshot Facebook

Slađa veruje da svi ukućani znaju pravu istinu, ali namerno podržavaju priču koju im je Pavao "servirao".

"Ja sam čula, tu je pao polu-se*s, čula sam sve, drmanje kreveta, mislim da su uradili stvari na pola" , posvedočila je Slađa i dodala kako misli da nas tek očekuju skandalozne situacije što se tiče ovo dvoje takmičara.

Jelena Golubović

printscreen

Foto: printscreen

BONUS VIDEO

OTKRILA TAJNU DOBROG IZGLEDA Ana Kokić o nezi lica, botoksu, ali i rijaliti programima u Srbiji!