SEDI, PRIPREMILA SAM NEŠTO ZA TEBE! Pala do sada NEVIĐENA prosidba u Parovima, od ŠOKA jedva progovorio! (VIDEO)

"Ostala si i kada si trebala da odeš."

Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić
Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić, Foto: Screenshot Youtube

Enisa Bajramović i Goran Vujičić Vuja jedan su od skladnijih parova rijalitija "Parovi", pa je šou postao bogatiji za još jednu veridbu pred kamerama.

 

"Sedi. Pripremila sam nešto za tebe. Ljubavi moja, živote moj, zbog tebe sam spremna na sve. Obećavam da ću ti biti najveća podrška u životu, za svaki trenutak. Da li spreman da deliš sa mnom svoj ljubavni život i bazen u Prijedoru?", pitala je Enisa, što je Vuju zateklo.

Enisa je rešila da zaobiđe tradiciju, pa stvar preuzela u svoje ruke. Njemu je to izgleda prijalo, pa je od šoka jedva progovorio:

Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić
Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić, Foto: Screenshot video

"Da, da! Ti si moja lepotica, moja kraljica. Uz tebe se budim, uz tebe ležem. Ostala si i kada si trebala da odeš. Ne mogu bez tebe da funkcionišem", izjavio je reper u suzama.

Enisa Bajramović je kasnije podelila sa svojim cimerima kako se odlučila na to da zaprosi svog, sada već verenika:

"Produkcija mi je sve obezbedila. Izmerila sam mu prst končićem "na kvarnjaka". Napisala sam mu pismo i išla na sve ili ništa. Odlučila sam da će to biti danas", rekla je Enisa.

"Ja sam mislio da ona duet želi da snimi!", rekao je Vuja, pa je potom pokazao svoju nežnu stranu: 

"Enisino postojanje ovde je moje postojanje, znam da svi misle da me ona gasi, ali nije tako. Ja da nje nema bio poludeo, kao skoro svi ovde. Mnogi ljudi koji dolaze u "Upoznajte Parove" nam govore kako nas nema u novinama jer se ne svađamo, ne dramimo, itd. Ja ne znam kako mogu svaki dan, kao da se dogovaraju da se svađaju, a znam da nije tako. Ona mi svaki dan daje podršku, ljubav, ja ne mogu sa njom da se svađam. Ona zaslužuje sve najbolje, ja sam uvek tu za nju. I da ispadne, biću joj veran", obećao je.

Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić
Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić, Foto: Screenshot Youtube

Mili je pokazao negodovanje, te je Vuja ustao:

"Je l' vam krivo što smo se verili? Meni je ovo bitan dan! Ja imam s*ks svaku noć, je l' ti krivo što ne može da ti se digne?! Nisam pet minuta imao da kažem koliko volim Enisu, i koliko mu je stalo! Jeste toliko klošari da ne možete da ispoštujete ovo?", rekao je, a potom je pozvao svoju verenicu da dođe. 

Privukao je u zagrljaj, otplesao sa njom, poljubio je, a zatim kleknuo:

Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić
Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić, Foto: Screenshot Youtube

"Hvala ti ljubavi što si mom životu dala novi smisao, što si toliko divna. Volim te."  

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi