Ivan Gavrilović
printscreen
Ivan Gavrilović

printscreen

Ivan Gavrilović , Foto: printscreen

Ivan Gavrilović trenutno boravi u rijalitiju "Parovi", gde je gledaoce kraj malih ekrana šokirao ljubavnom vezom sa Milijanom Božić.

Koliko je stvar ozbiljna između Milijane Bogdanović i pevača Ivana Gavrilovića kao i da njihova ljubav nema granica sada je postalo jasno. Njihov poslednji razgovor ostavio je u šoku sve gledaoce, ali i učesnike vile Parova.

Sve je vodilo ka ovom, Gavrilović je u jedno siguran!

- Činjenica je da sam prevario ženu, i da sam se zaljubio u Milijanu. Podmladio sam se pored nje, ne bi bilo loše da se umnožimo. Ona kuka za detetom. Ne mogu više da mislim šta misli Marina, ovo što se desilo nije normalno - rekao je Ivan.

Ovako izgleda Marina sa kojom pevač ima dvoje dece!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Gavrilovic (@ivangavrilovicofficial)

Ivan je veoma aktivan na društvenim mrežama, gde je delio fotografije sa suprugom, koju naziva "moja cupi" ili "moja ljubav".

Ivan Gavrilović poslao brutalnu poruku Marini, pevač i Milijana prave bebu, a OVDE pogledajte šta je on poručio supruzi!

Pročitajte još

Komentari (4)

Grga Pitić

23.03.2021 13:48

Meni nije na žalost ni jedna koja uvećava usta..

m

23.03.2021 17:48

Ivan je bio gost kod Jovane Jeremić u emisiji up par i izjavio za par da su dno dna, gde ga je Jovana isprozivala. Došla maca na vratanca eto Ivana u dno dna i postade DNO DNA. Milijana je projekat parova, odana bez gram emocija, koja cilja te starije koji su. Tada ti muškarci zaborave da su im žene bile supruge majke snajke domaćice, zaborave da su i oni postali deca toj ženi. Kada se u nekim momentima sve to seti i pokuša da pomene porodicu (ženu) dobija ŠAMARČINU i maltretiranja do besvesti.

Cc

23.03.2021 21:50

On i zena su napravili dil.Nema se parica(roditelji stari,deca velika),a naucili laganica bez po muke...aj ti duso u parove,napravi gledanost,budi favorit do kraja,slazi kesericu dan za danom...a one ce da ispeglaju sve nase muke..

Crni

24.03.2021 16:34

Pa i nije neko frajer da zali za njm