Parovi 8
Printscreen/Youtube
Parovi

printscreen

Parovi, Foto: Happy TV

Po prvi put produkcija je rešila da otkrije kako zapravo izgleda sada već čuvena izolacija u kojoj borave učesnici kada nešto pogrešno urade! Naime, na osnovu njihove priče mnogi su na drugačiji način zamislili upravo ovu prostoriju, ali sada je sve potpuno drugačije!

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Produkcija je rešila da otkrije kako izgledaju prostorije u kojima učesnici borave kada su kažnjeni i kada treba da razmisle o svojim postupcima! Gledaoci su često pričali o tome, i pokušali da zamisle sve što se dešava tamo, ali ovo je prvi put eksluzivno prikazano upravo u osmoj sezoni čime je ceo rijaliti dobio potpuno novu dimenziju. - navodi naš izvor!

Parovi

printscreen

Parovi, Foto: Happy TV

 

Milijana pobacala Milojkove stvari, hrane se po restoranima, a evo šta je uzela iz roditeljskog doma!

AUTOR: Blic/I. M. DATUM I VREME: 26.10.2019. 11:30 Pohvalila se. Milijana i Milojko, Foto: Screenshoot Instagram Milojko Božić još pre svadbe renovirao je prizemnu kuću od od stotinak kvadrata, a pošto mu je nekadašnja komšinica izgovorila sudbonosno "da", sve stare stvari zamenjene su novima, a par je tu započeo bračni život.

 

Izgleda da učesnici sada ostaju bez mogućnosti da manipulišu svojim fanovima, tvrdeći da im nije lepo u izolaciju, jer čak i kada razmišljaju o svojim delima mogu da uživaju u luksuznoj izolaciji!

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!