Igor Jurić, Milojko i Milijana
Tanjug/ Dragan Kujundžić/Printsc
Igor Jurić, Milojko i Milijana

Tanjug/ Dragan Kujundžić/Printsc

Igor Jurić, Milojko i Milijana, Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić/Printsc

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje poslednjih dana drmaju celu Srbiju ali i region i dok ih jedni podržavaju i govore kako za ljubav ne postoje granice, drugi sa gađenjem gledaju. Ne zna se da li više osuđuju Milijanu ili Milojka!

Ovaj par tvrdi da su počeli da se viđaju u Milijaninoj 17. godini, ali komšije tvrde da to nije istina i da su ih mnogo ranije viđali zajedno.

"Zbog mladosti njene, mesec dana je bila maloletna", rekao je Milojko u jutarnjem programu na "Happy" televiziji.

Milojko i Milijana, Parovi

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Da u svemu ima mnogo toga sumnjivog, pa čak i elemenata pedofilije, smatra Igor Jurić, otac svirepo ubijene devojčice Tijane Jurić, koji vodi fondaciju sa njenim imenom. On je uputio poruku da je apsolutno protiv davanja publiciteta ljudima poput Milojka.

 

Komentari (1)

pretuzno

28.03.2019 12:05

BRAVO COVECE!!! ovu gadost nad gadostima ne mogu ni da citam , ali vidim naslove od kojih mi se zeludac okrece ali bukvalno, i pitam se sta se zeli postici sa ova dva psihijatrijska slucaja i cistu pedofiliju???? Pametni znaju, urusiti sve norme morala i zdrave svesti i kod mladih i kod starih jednim metkom. Jadan ovaj covek da u svom bolu za detetom on mora da ukazuje na cinjenicu da je CAR GO!! Gde su sad te sto stite prava zena, ministarstvo za porodicu i decu??? ovo je gnusno