Parovi 8 Žurka
Printscreen/YouTube
Parovi 8 Žurka

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube
Aleksandra Jakšić

printscreen/YT

Foto: printscreen/YT

Dama iz Milana i pevač završili su više puta ispod jorgan planine, te su izgleda ponovo korak do nove strastvene preljube.

Njih dvoje u poslednje vreme pričaju bez bubica i putem skrivenih poruka, te niko ne zna o čemu pričaju.

 Darko Radovanović Tigar

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Jakšić je nedavno dobila poklon od supruga za godišnjicu braka, a Tigar je u lošim odnosima sa ženom zbog Aleksandre, pa smatra da on nema šta da izgubi.

Njegova supruga Gordana je prema rečima strogo pouzdanog izvora veoma kivna na njega, te ne planira da mu oprosti ovu izdaju.

- Šta će joj skot?! Završila je sa njim, pobacala mu je stvari, ostaće na ulici, ona je raskrstila sa mužem. Papire za razvod će potpisati tek kad izađe iz rijalitija - kaže gospođa upućena u čitavu priču.

Darko Radovanović

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- Ona leži prikovana za krevet, plače, ne može da se pomiri sa tim da oni više neće biti zajedno. Sačekaće ga i porazgovarati sa njim - završava ona.

Komentari (1)

Rasa

03.05.2020 18:10

Darko balvan kako ga je nazvala Aleksis pa nisi ti kriv sto si nepismen i ogranicen ko tacka a balvan ti stoji a samopostovanja nemas cim si dozvolio Aleksis da te tako proziva jadno ! Ja se ne bi sa Aleksis ni pozdravio da me neko tako proziva a pogotovu neko kao Aleksandra -baba tetka po izgledu i ponasanju a zvuci kakastrofa -ko to da skusa svaki dan u kuci -daleko bilo!